Prijavi se i osvoji TikTok senzaciju: L’Oréal Paris True Match Nude tonirani serum, jedinstveni spoj šminke i nege – WANNABE Magazine x L’Oréal Paris GIVEAWAY – WANNABE MAGAZINE

True Match Nude zaista podiže „šminku sa benefitima“ na novi nivo. Zahvaljujući sjajnim mineralnim pigmentima tvoj ten će učiniti besprekorno ujednačenim i prirodno blistavim, dok će zahvaljujući njegovoj laganoj, prozirnoj teksturi tvoja koža uvek izgledati osveženo. Ovaj serum je hibridni skin care i makeup proizvod, a uz to što ti nudi punu pokrivenost i idealnu makeup podlogu, L’Oréal Paris True Match Nude tonirani serum može ti doneti i impresivne rezultate u pogledu poboljšanja kvaliteta kože. Kako? Zahvaljujući formuli koja sadrži 1% čiste hijaluronske kiseline, koža je hidriranija, jedrija i glatkija! Pored toga, formula je dermatološki testirana, a  dobre vesti su i to da je ovaj tonirani serum nekomedogen.

Ovaj jedinstveni serum pomera granice u beauty svetu svojim neverovatnim performansama, jer istovremeno neguje tvoju kožu kao serum, a pokriva je kao tečni puder. Nije ni čudo što je ubrzo nakon svog lansiranja osvojio simpatije mnogih, a kako bi se i sama uverila u njegovu delotvornost – u saradnji sa brendom L’Oréal Paris organizovali smo GIVEAWAY i priliku da ga osvojiš!

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

NBA “pijaca”: Boston doveo pleja, Zajonu bogatstvo – Sportklub

Read Next

Da li moramo da zaboravimo da bismo oprostili? – WANNABE MAGAZINE