• November 29, 2023

PRIJAVA ZA 3000 DINARA – DO KAD TRAJE I KAKO SE PRIJAVITI? – Beograduživo.rs

PRIJAVA ZA 3000 DINARA – Svi građani Srbije stariji od 16 godina koji do 31. maja prime makar i prvu dozu vakcine, imaće pravo da se od 1. juna prijave za finansijsku pomoć države u iznosu od 3000 dinara. Prijave će trajati do 15. juna, a novac će na račune građana biti isplaćivan od 12. do 20. juna.

Kada je u pitanju prijava, kao što smo i ranije pisali, ona će biti organizovana na isti način kao i kada je bila u pitanju prijava za 60 evra državne pomoći odnosno preko Uprave za trezor ili preko telefona, na broj telefona koji će biti objavljeno uoči 1. juna.

Od podataka biće potrebno da unesete JMBG, broj lične karte i naziv banke u kojoj imate otvoren račun. Ukoliko nemate račun u banci, u prijavi je potrebno samo navesti naziv banke i nakon čega će vam račun biti automatski otvoren.

Podsetimo, da biste se prijavili za pomoć nije važno koju ste vakcinu primili od 4 dostupne u našoj zemlji: Sinofarm, Fajzer, Astra Zeneka i Sputnjik V.

Na sednici Kriznog štaba od 31. maja odlučeno je da će za novac moći da se prijave i oni koji se do 31. maja u ponoć prijave za primanje vakcine i vakcinišu u roku od sedam dana.

Najnovije na Beograduzivo.rs:

POGLEDAJ JOŠ: INFO

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

NOVI STAMBENI KOMPLEKS U BLIZINI AUTOKOMANDE? – Beograduživo.rs

Read Next

PALA ODLUKA – PRODUŽENO RADNO VREME, ALI NE SAMO ZA UGOSTITELJE – Beograduživo.rs