• December 11, 2023

“Prijatelji” nam se vraćaju 27. maja, a evo i trejlera koji smo dugo čekali

Ljudi se često dele na one koji vole seriju “Prijatelji” i one koji vole “Kako sam upoznao vašu majku” (ne bih da delim predrasude, ali ovim drugima je uvek nešto falilo). Ovaj sitkom može da se dočara samo jednom rečju – bezvremenski. Bilo da smo je gledali 1994, 2004, ili 2014, serija ima tu magičnu sposobnost da nas vrati u život. Ali serija nas uopšte ne tetoši, već nas uči da je život težak i nepredvidiv i pokazuje nam na koje sve načine možemo sebi da olakšamo. Retko ko se snašao u dvadesetima, pa tako i oni, a kada njih gledamo, dosta nam je lakše. Možda njima niko nije rekao da će život biti takav, ali oni nama jesu i na tome smo im večno zahvalni.

25 godina nakon emitovanja prve epizode, naši omiljeni glumci su na svojim društvenim mrežama okačili sliku na kojoj piše “It’s happening”. Nalet emocija i adrenalina bacio nas je u vrtlog razmišljanja, gde su nam se slike kao kockice posložile, a na njima je pisalo REUNION. Poučeni serijom “Will & Grace” koja je posle 11 godina nastavila sa epizodama kao da je vreme stalo i zadržala isti kvalitet i humor, ponadali smo se da ćemo isto doživeti i sa našom najomiljenijom serijom (na celom svetu).

Snimanje i emotivanje emisije u kojoj će Phoebe, Joey, Chandler, Monica Rachel i Ross ponovo deliti kadar, bilo je zakazano za 2020. godinu, ali je zbog pandemije koronavirusa odloženo, a mi smo nadali da nije otkazano. Početkom 2021. najavili su da će se okupljanje ipak održati, a posle višemesečnih odlaganja, HBO Max objavio je da je snimanje konačno počelo. Trajalo je 3 dana, a mi smo na društvenim mrežama mogli da vidimo stare rekvizite koje nam stvaraju melanholiju za nekim bezbrižnijim danima, kao što je fontana u kojoj se ekipa prijatelja kupa u uvodnoj špici.

Specijal je sniman na setu Warner Bros. Studia u Los Anđelesu, baš kao i serija “Prijatelji”, 90-ih i početkom 2000-ih. Iako je radnja serija smeštena u Njujork, ona je sve vreme bila snimana na zapadnoj obali. Zbog pandemijske situacije, specijal nije imao publiku, već samo statiste testirane na kovid.

Za razliku od specijala koji su snimili 2016. godine, a kojem nije prisustvovao Chandler, ovog puta će nas u prošlost vratiti svih 6 prijatelja. Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matthew Perry, David Schwimmer i Matt LeBlanc su na svojim društvenim mrežama najavili da će biti deo novog projekta HBO Maxa.

13. maja svetlost dana je ugledao i trejler za ovo okupljanje, u kom možemo da vidimo prijatelje kako zagrljeni šetaju po setu Warner Bros. Studia. U njemu smo saznali da će se epizoda zvati “The One Where They Get Together” kao i konačno vreme emotiovanja – specijal ćemo moći da pogledamo već 27. maja.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Kamen za udaju? Pitam za drugaricu – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Miris mediterana i paelje ušuškan među palmama – vodič kroz Barselonu