Prija o momentima kad je baš opasna: Filipu psujem sve! Ne lete stvari po kući, ali…

– Više sam takmičarski nastrojena od Filipa, ne volim da gubim kada igramo neke društvene igre – rekla je pevačica

Popularna pevačica Aleksandra Prijović u skladnom braku je sa Filipom Živojinovićem ali priznaje da, kako ne voli da gubi, često mu “sve psuje dok igraju drštvene igre”. 

Ja sam više takmičarski nastrojena, ne volim da gubim, kad igramo neke društvene igre… Kad gubim, sve mu psujem, bolje da ne govorim šta on kaže! (smeh) Ne lete stvari, ali stvarno ne volim da gubim, pa izgovorim svašta i posle mi bude žao – ispričala je Aleksandra.

Mlada pevačica ističe da ona i njen suprug nikada nisu imali neke ozbiljne svađe zato što kada je ona “raspoložena” za to, on je namerno ignoriše.

Ako sam ja nervozna i hoću da se svađam, on me ne sluša uopšte i ja se svađam sama sa sobom, zato se nikada nismo ozbiljno posvađali, jer on mene iskulira i to tako prođe – rekla je Aleksandra za Telegraf JETSET.

Pevačica je tokom pandemije vreme provodila sa sinom, pa joj teško pada kada se odvaja od njega. Mali Aleksandar nedavno je krenuo u vrtić, a to je bilo veoma emotivno za pevačicu koja je priznala da je tada bilo i suza radosnica.

Nigde nisam putovala godinu dana, bila sam sa sinom i nigde nisam išla. Toliko sam se navikla da budem svaki sekund sa njim da mi je i danas bilo teško da ga ostavim, još je bolešljiv nešto, pa me zove: “Mama, dođi”… Morala sam da se iskradem. Baš mi je teško i mislim da će mi biti još teže da ga ostavim, iako sam se uželela nastupa – rekla je Aleksandra.

Krenuo je u vrtić, bilo je i suza radosnica, bio je jako emotivan trenutak kad smo ga prvi put vodili, ali se brzo navikao. Iako bih volela da sam stalno sa njim, ovako je bolje za njega, treba da se socijalizuje, svaki dan uči nešto novo – rekla je pevačica.

Video: Prijovićka podigla sinčića uvis i pomogla mu da zakuca u koš

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Vremenska prognoza – 28. april

Read Next

Radno vreme za praznike: Šta je otvoreno i kad? 5 dana nema naplaćivanja parkinga u zonama – Biznis Telegraf.rs