Prevarene supruge slave razvod: Ivana i Kija izašle u provod, pa nazdravile za “novi život”

Očigledno je da Ivana uživa otkako je rešila da život nastavi bez svog još uvek zakonitog supruga jer je svakoga puta tip-top doterana i nasmejana

Kristina Kija Kockar, Ivana Aleksić

Kija, IvanaFoto: ATA Images, Instagram/_ivv_

Ivana Aleksić je odlučila da se ne obazire na skandale svog još uvek zakonitog supruga Nenada Aleksića Ša, koji je već mesecima vara sa Tarom Simov, te je u restoranu sa Kristinom Kijom Kockar rešila da uz vino proslavi budućnost koja je čeka bez njega.

Naime, Kija je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj njih dve nasmejane poziraju, a ono što je zamljivo jeste detalj koji u ruci drži Kockareva.

Srećan razvod – ispisano je na tanjiru koje su stavile između njih dve dok su zabeležile kadar, dok je u opisu fotografije pitanje koje aludira na slavlje:

– Šta se pije?

Pored njih je stajao i buket belog cveća koji simbolizuje čistoću i nevinost.

“Kakve ste vi carice, samo uživajte”, “Ja vas obožavam, slavite novi život”,  “Tako ste lepe, zračite pozitivom”, “Neka je sa srećom”, “Bolje srećan razvod, nego nesrećan život”, “Obe ste prelepe, ne trebaju vam ona dvojica”, “Nažalost, došlo vreme da se čestita razvod” – samo su neki od komentara ispod objave.

Očigledno je da Ivana uživa otkako je rešila da život nastavi bez svog još uvek zakonitog supruga. jer je svakoga puta tip-top doterana i nasmejana.

Podsetimo, njih dve u poslednje vreme sve češće možemo videti zajedno, a nedavno su se vozile automobilom i slale poljupce.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Luna podelila lepu vest: “Danas nam je 9. mesec, još malo je ostalo da napokon dođe bebica”

Read Next

Tamara Kalinić se vakcinisala u Beogradu, pa sa osmehom na licu poručila: Ponosna sam na moju Srbiju