PREVARANT NATERAO ČOVEKA DA MU POKLONI DVA STANA TVRDEĆI DA SU ZA PREDSEDNIKA – Beograduživo.rs

Pripadnici MUP-a u Beogradu uhapsili su J.S. (46) zbog sumnje da se gotovo tri godine lažno predstavljao i prevario starijeg muškarca.

Sumnja se da je on od septembra 2018. godine do trenutka hapšenja uverio muškarca (71) da je zaposlen u Vojsci Srbije i zahtevao od njega da mu ustupi na korišćenje dva stana uz tri parking mesta u Beogradu. On je tvrdio da mu te nekretnine trebaju za predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu. Kasnije je muškarac njemu te stanove i prodao, od čega je on jedan prodao. Za uzvrat, J.S. je obećavao specijalne usluge u vidu obezbeđenja.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

izvor: mup

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

JEDVA SAVLADANA GRLA KONJA KOJA SU GALOPIRALA SURČINOM – Beograduživo.rs

Read Next

PROMENA U SVIM VOZILIMA GRADSKOG PREVOZA SA VIŠE VRATA – Beograduživo.rs