PREKINUT LANAC KRIJUMČARENJA MARIHUANE, UHAPŠENO PET OSOBA – Beograduživo.rs

PREKINUT LANAC KRIJUMČARENJA – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, prekinuli su još jedan lanac krijumčarenja droge iz Albanije preko Kosova i Metohije i zaplenili 50 kilograma marihuane.

Uhapšeno je pet osoba u Beogradu zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičeni S. M. (1993) i I. Ž. (1999) uhapšeni su nakon preuzimanja marihuane i kod njih je tom prilikom pronađeno oko 30 kilograma te opojne droge, dok su su A. D, (1980), D. M. (1973) i G.K. (1981), koji su u putničkom vozilu sa oznakama Misije OSCE drogu dovezli sa Kosova i Metohije, uhapšeni prilikom pokušaja bekstva  vozilom sa mesta primopredaje.

Tom prilikom, kod njih trojice policijski službenici su pronašli još 20 kilograma marihuane, kao i manju količinu kokaina.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti predati Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Najnovije na Beograd uživo: Izvor: mup.gov.rs

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

OTKRIVEN ZASAD U OBRENOVCU – UHAPŠENI DOK SU ZALIVALI I TRETIRALI STABLJIKE KANABISA – Beograduživo.rs

Read Next

WANNABE Magazine je proslavio 12. rođendan