Predstavljamo vam unikatne, prirodne skulpturalne sveće Ketlimóns – koje će učiniti da preispitate sve što ste znali o svećama – WANNABE MAGAZINE

Kada zamišljamo savršeno self care veče, u glavi su nam maske za lice, opuštajuće kupke, čaša proseka i naravno – mirisne sveće. Od svog doma u tim, ali i u drugim trenucima, želimo da kreiramo komfornu oazu po svojoj meri, u kojoj ćemo se uvek osećati prijatno. Pored toga što želimo da uživamo u nežnim mirisima i čistoći, na umu nam je i estetika koja će najbolje iskazati našu ličnost. Kažu da je naš životni prostor odraz naše unutrašnjosti – a kako ga učiniti prijatinijim od dodatka autenitčnih, prirodnih skulpturalnih sveća?

Mirisne dekorativne sveće su veoma brzo osvojile naše domove i Instagram Feedove, a mi smo se u potrazi za savršenim svećama susreli sa jedinstvenim, domaćim studiom Ketlimóns – iza kojeg stoje dve Katarine. Ketlimóns sveće kreirane su od prirodnog sojinog i vegeterijanskog voska, sa 100% pamučnim, neizbeljivanim filterom, a njihovi nesvakidašnji oblici lako su nas ostavili bez daha!

Talentovane devojke iza Ketlimóns studija posebnu pažnju posvećuju estetici svojih unikatnih proizvoda, među kojima će vam garantovano biti teško da se odlučite samo za jedan. Njihove sveće prava su mala umetnička dela – a o njihovoj popularnosti i uspehu govori činjenica da je Ketlimóns nedavno proslavio prvi rođendan svog postojanja! Povodom prvog rođendana svog brenda, Katarina i Katarina predstavile su posebni, novi model sveće u obliku buketa ruža, među kojima je svaka latica brižljivo i ručno modelovana, kako bi se stekao što realističniji utisak. Potražnja za ovim buketima od voska brzo je “buknula”, a slobodno možemo reći da i njihovi raniji modeli nisu ništa manje popularni. 

Među Ketlimóns svećama možete pronaći originalne oblike iz unikatnih, posebno pravljenih kalupa, kao i raznovrsne oblike ženskih tela iz serije “All bodies are beautiful”, antičkih figura, sveće u obliku planete Zemlje, srca, medvedića, uskršnjih jaja… verujte nam, poželećete da ih imate sve i neće vam biti nimalo lako da odaberete omiljeni! Ove sveće savršen su znak pažnje i poklon sebi, ali i ljudima koje volite – a sigurni smo da ćete oklevati da ih zapalite usled njihove lepote. Ipak, ne ustručavajte se da to učinite, jer će one vaš dom ispuniti najlepšim mirisima. 

Ketlimóns studio na svom Instagram nalogu već je prikupio preko 11 hiljada vernih pratilaca, a kako Katarina i Katarina same kažu “Žene mogu sve, to svi već znaju, a naša misija je da budemo primer, dokaz i inspiracija” – u čemu i uspevaju. One nam svojim primerom pokazuju da se isplati upustiti se u pokretanje samostalnog biznisa, ukoliko zaista verujemo u ono što radimo. Mali biznisi u poslednjih nekoliko godina doživljavaju sve veću popularnost među mladom publikom, koja želi ne samo da sebe obraduje unikatnim predmetima – već ima svest o svojim kupovnim navikama.

Katarina i Katarina kažu kako su primetile da ljudi oko njih sve više vrednuju trud, rad, kreativnost i ljubav koje one ulažu u svaki od svojih proizvoda, što ih izdvaja na velikom tržištu. One se vode iskrenim vrednostima i postavile su standarde u svojoj proizvodnji – naglasivši da im je važno od kojih materijala kreiraju svoje sveće, da su oni autentični i bezbedni po planetu na kojoj živimo.

Upravo zato, srećni smo što smo imali priliku da se upoznamo sa njihovim brendom Ketlimóns – koji će garantovano promeniti način na koji ste do sada posmatrali skulpturalne, mirisne sveće!

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Barbosa novi pomoćni trener u Sakramentu – Sportklub

Read Next

Da li nas je čitanje o tuđim traumama na internetu dehumanizovalo ili učinilo da imamo više empatije? – WANNABE MAGAZINE