Predstavljamo vam sedam savršenih letnjih all white odevnih kombinacija – WANNABE MAGAZINE

Možda je crno pa se ne vidi nekada bilo naše raspoloženje, ali sada sa dolaskom leta – sve što želimo je da budemo primećene i da se osećamo seksi i poletno. U ovome nam najbolje asistiraju svetle, bele stvari iz naših garderobera i zato vam u nastavku teksta predstavljamo sedam atraktivnih, all white odevnih kombinacija savršenih za letnje dane pred nama! I ne brinite, nije u pitanju ništa previše komplikovano i ništa što verovatno već nemate u svom ormaru – stvar je samo u pažljivom kombinovanju!

Seksi providna košulja i duboke bele pantalone

Providna košulja je novi #musthave, a leto je pravo vreme da se konačno oslobodite u tome da je nosite i da se u njoj ostate samopouzdano i seksi. Providnu košulju možete obući preko atraktivnog brushaltera sa čipkanim detaljima, ali i preko kratkog i uskog topa, a predlažemo vam da je uvučete u elegantne duboke bele pantalone – koje će providunu košulju “umiriti” i učiniti je sofisticiranijom. Visoke potpetice svakako nisu naodmet!

Crop top na bretele i retro lanene pantalone

Crop top na bretele je odevni komad koji vam je definitivno potreban ovog leta! Beli crop top možete uklopiti uz više različitih odevnih kombinacija jer je dovoljno atraktivan i jednostavan u isto vreme, a mi vam predlažemo da ga uklopite uz retro lanene pantalone dubokog struka. Ovaj stajling odlično će izgledati uz espadrile, sandale sa kaiševima ili plitke patike – te sa njim zaista ne možete pogrešiti. Ceger ili pletena torba takođe se dobro uklapaju uz ovu kombinaciju.

Klasična bela majica i svetle karirane pantalone

Klasična bela majica na kratke rukave je komad koji verovatno svako od nas poseduje, a ona se zaista može uklopiti uz sve! S obzirom na to da se retro moda sedamdesetih godina polako vraća u trend, predlažemo vam da svoju “običnu” belu majicu uvučete u karirane duboke pantalone koje vam idu uz nogu. Na ovaj stajling možete dodati malo suptilnog zlatnog nakita i naočare za sunce, a dobro bi se uklopile i retro sandale sa ravnom, visokom platformom.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Mali trikovi za uvek lepu kosu – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Vremenska prognoza – 30. maj