Predstavljamo vam savršene stajlinge za tranzicioni period dok čekamo proleće – WANNABE MAGAZINE

Više nije zima, a još uvek nije stiglo proleće. Retko šta je tako zbunjujuće, kad su u pitanju odevne kombinacije, kao tranzicioni periodi. Ako obučemo džemper i kaput biće nam vruće, pa ne moramo više da se oblačimo višeslojno, a sa druge strane – možemo da nosimo patike, ali je i dalje hladno za mantile i tanje jakne.

Dakle, nije nam više potrebna samo zimska odeća, ali ne možemo baš da uskočimo u prolećne, tanje tkanine. Dodatnu komplikaciju pravi sve veća razlika izmeću noćnih i dnevnih temperatura, pa u toku dana postaje toplo u odeći koju ste obukli ujutro. Poneti šal, skinuti šal? Šta obući, kako se “iskombinovati”?

Dok  nestrpljivo čekamo proleć, predlažemo vam nekoliko kombinacija koje možete nositi u ovom tranzicionom periodu…

Suknja sa hulahopkama i čizmicama

Prošlo je vreme za debele hulahopke i veoma smo srećni zbog toga. Sada slobodno možete nositi hulahopke sa printom, na tufnice, kao i mrežaste čarape i zimske čizmice.

Pored toga što će vam sigurno prijati da se oblačite malo laganije, ova kombinacija će odisati stilom. Suknjicu nosite zajedno sa džemperićem, a preko će savršeno stajati i vaš omiljeni kaput. Ovakav autfit je odličan za odlazak na posao ili šetnju gradom.

Puffer jakna i patike

Puffer jakna je jedan od najvećih trendova ove zime. No, sad je dovoljno toplo da puffer jaknu ne morate da nosite sa džemperom, već ispod možete obući nešto malo tanje. Dobro je poznato da puffer jakne veoma dobro greju.

Patike i puffer jakna čine veoma dobru kombinaciju. Izgledaćete stylish, a istovremeno i nonšalantno – kao da ste žurili da izađete do prodavnice i zgrabili prvu stvar koja vam je došla pod ruku.

Preppy look

Ovo je pravi trenutak da nosite prsluke, jer će na proleće u njima biti pretoplo, a kada je težak minus onda u prslucima može biti hladno. Ako hoćete da postignete preppy look iskombinujte prsluk sa košuljom i pantalonama, izgledaćete poslovno i školski. Ovakav stil oblačenja se najviše može videti u Ujedinjenom Kraljevstvu, gde je tranzicioni način oblačenja zbog njihovih vremenskih prilika – i najčešći.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

5 serija za koje možda niste znali da su zasnovane na knjigama – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Vremenska prognoza – 4. mart