• January 25, 2022

Predstavljamo vam savršene novogodišnje poklone, uz koje ćete na poklon dobiti i poruke nesebične ljubavi i dobrote

Dok smo trepnuli, približio se kraj godine. Ono čuveno pitanje „gde ćeš za Novu“ počelo je da se provlači kroz razgovore i poruke, a hladni dani i topli radijatori nagoveštavaju nam dolazak praznične sezone. Iako je oktobar, počeli smo unapred da planiramo kako bismo svoje najbliže (ali i sebe) mogli da obradujemo u predstojećoj prazničnoj sezoni, i na koji način bismo sa njima mogli podeliti ljubav i radost koju osećamo.

Novogodišnji praznici uvek nas asociraju na onu dečju radost i šuškanje papira dok otvaramo upakovane poklone u kojima se krije neverovatno blago – igračke koje smo te godine stavili na listu svojih želja, i poslali je Deda Mrazu. Tu radost, iščekivanje i misteriju skrivenih poklona želimo da održimo i u kasnijim godinama, i zato brižljivo biramo poklone koje ćemo pripremiti ljudima koje najviše volimo. Ove godine, naš izbor za savršen poklon su advent kalendari – koji su na neki način „vreća sa poklonima“ namenjena odraslima.

Ali, gde naći idealan advent kalendar?

Ne brinite, mi smo ga već pronašli – i to u tri različite varijante. Čuveni brend vegeterijanske kozmetike, The Body Shop, ove godine nam je predstavio čak tri advent kalendara, sa idejom da uz kozmetiku vrhunskog kvaliteta sa nama podeli i poruke radosti, ljubavi i dobrih dela – i time prazničnu sezonu učini još posebnijom. U nastavku teksta otkrićemo vam više o njihovom sjajnom sadržaju, ali neke njihove tajne ćemo sačuvati, kako bismo održali misteriju neotvorenog poklona.

Odaberite svoj omiljeni The Body Shop advent kalendar i osetite božićnu i novogodišnju čaroliju u svom punom sjaju!

Podelite radost sa „Share the Joy“ advent kalendarom

Ovaj advent kalendar krije čak 24 mala iznenađenja za negu lica i tela, koja su savršena za sve one koji uživaju u skin care ritualima. Među njima se nalaze mirisne šumeće kugle za opuštajuće kupke, puteri za telo koji nude do 96 časova hidratacije, kao i sheet maske za osveženje kože lica.

kupi odmah

Uz ove, ali i mnoge druge skin care proizvode koje možete pronaći u „Share the Joy“ advent kalendaru, svaka kutijica sa poklonom krije i male činove ljubaznosti koji će vas inspirisati da sa porodicom, prijateljima ili svojom zajednicom podelite nesebičnu ljubav i prazničnu radost. Božićni pokloni nikada nisu izgledali bolje!

kupi odmah

Podelite ljubav sa „Share the Love“ velikim advent kalendarom

Ovaj advent kalendar u sebi sadrži 25 kozmetičkih iznenađenja, savršenih za sve one koji tokom cele godine uživaju u nezi svog lica i tela. Među njima ćete pronaći full-sized Avocado puter za telo, koji hrani suvu kožu i nudi čak 96 č hidratacije, mini Himalayan Charcoal i British Rose maske za lice, kao i kreme za ruke neodoljivog mirisa koje će hidrirati dlanove tokom cele zimske sezone.

kupi odmah

Uz neverovatan izbor skin care proizvoda, svaka kutijica u sebi takođe krije i mali čin ljubaznosti – koji će vam pokazati na koji način ljubav možete podeliti sa najbližima. Podelite poklone i radost, a nakon što to učinite, jedinstvene fioke „Share the Love“ advent kalendara moći ćete da iskoristite za skladištenje različitih sitnica ili nakita. Zar ovo ne zvuči kao savršen poklon?

kupi odmah

Podelite radost i ljubav sa „Share Love & Joy“ ultimativnim advent kalendarom

„Share Love & Joy“ advent kalendar u sebi krije 25 sjajnih skin care proizvoda, koji će oduševiti i one najzahtevnije ljubitelje nege kože. U ovom kalendaru nalazi se nekoliko najpopularnijih The Body Shop proizvoda u punoj veličini, a među njima ćete pronaći mini Himalayan Charcoal masku za lice, osvežavajuću Chinese Ginseng & Rice maske za lice, Shea šampon i balzam koji će nahraniti vašu kosu, kao i najprodavaniji Drops of Youth™ Concentrate koji čini kožu negovanom i neverovatno nežnom.

kupi odmah

Naravno, svaka kutijica u sebi krije i čin ljubaznosti koji će vas inspirisati da nesebično podelite ljubav, a nakon što iskorisitite sve proizvode – u fiokicama kalendara možete čuvati svoje dragocenosti. Odbrojavanje do Božića i Nove godine nikada nije bilo uzbudljivije!

kupi odmah

Novogodišnje i božićne želje najbolje su onda kada su nesebične i kada se fokusiraju na one prave, neprolazne vrednosti – a mi sa vama delimo nekoliko naših novogodišnjih želja, koje vas mogu inspirisati.

Želim da u narednoj godini sva kozmetika bude vegeterijanska i cruelty-free!

Želim da se u narednoj godini svi osećaju samopouzdano i srećno u svojim telima!

Želim da budem mindfull, brinem se o svom telu i negujem ga više nego prethodne godine!

Želim da uvek imam sa kime da podelim radost i lepe trenutke!

Želim da se više fokusiram na stvari koje me čine srećnom, a manje na one koje se od mene očekuju!

razmislite, koja je vaša najveća želja za narednu godinu?

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Valensija se provukla, Dimitrijević dobar – Sportklub

Read Next

Pre prelaska na sledeći nivo, čeka te težak kraj prethodnog