Predstavljamo vam najbolje seks poze za svaki horoskopski znak – WANNABE MAGAZINE

Ako u vašem seksu nešto nedostaje, možda je vreme da isprobate nove poze, a kako to često biva – vaš horoskop vam u tome može pomoći. Ovim predlozima pristupite otvorenog uma. Naravno da ne mora da znači da je baš određena poza predviđena za vas i vaše telo, ali ako volite da eksperimentišete s partnerom, onda ih svakako morate isprobati. Ne zaboravite, trebalo bi isprobati – kako idealnu pozu za vas, tako i idealnu pozu za vašeg partnera. Ukoliko eksperimentisanje proširite i na podznak – očekuje vas izuzetno zabavna noć.

Najbolja poza u seksu za Ovnove

Ovnovi su poznati po tome što vole da dominiraju – kako u profesionalnom, tako i u privatnom životu, a pogotovo u krevetu. Oni su puni energije, impulsivni, a u seksu nekada i agresivni. Ovnovi se ne zaustavljaju dok ne dožive klimaks, a promena poze im u tome može mnogo pomoći. Isprobajte pozu rockin’ rollercoaster.

Ovu pozu je najbolje isprobati tako da jedan partner leži na leđima podignutih nogu, a savijenih kolena, kao da vozi bicikl. Stopala će, ako je partner koji leži dobro pozicioniran, biti naslonjena na grudi drugog partnera koji stoji iznad njega. Poza za Ovnove definitivno nije poza za kreve – najbolje bi bilo da se isproba na stolu, kako bi partner koji leži bio viši i dostupniji. Rockin’ rollercoaster obećava orgazme koji dolaze jedan za drugim.

Najbolja poza u seksu za Bikove

Bikovi su neverovatno senzualni, sa njima je seks lagan, spor, ali iscrpljujuće orgazmičan. Stabilni i fokusirani Bikovi vode ljubav dok ne dobiju ono što žele. Zbog njihove senzualnosti najbolje se osećaju kad u toku seksa istovremeno dobijaju ljubav od partnera – poljupcima ili dodirom.

Isprobajte pozu snuggle lovin’, tako što ćete se priljubiti jedno uz drugo i voditi nežan, ali asertivan seks. Ženskom partneru u ovoj pozi možete omogućiti orgazme i dodirima, jer Bikovi obožavaju da ih neko dodiruje kada se približavaju klimaksu. Leđima okrenut Bik iščekuje poljupce po vratu i ramenima dok orgazmično dolazi po ono što želi.

Najbolja poza u seksu za Blizance

U krevetu Blizanci vole da šapuću i da izazivaju partnera. Za njih su predigra i igra jednako bitni, zbog čega im treba prirediti seks u toku kog ćete ih izazivati i sve do orgazma činiti da budu radoznali i da iščekuju ono što sledi.

Curious cat je upravo poza u seksu koja će Blizancima ispuniti sva njihova očekivanja. Kako bi potrebu za šaputanjem i izazivanjem ispunio, Blizanci žele da bude u takvoj pozi da to može efikasno da rade. Zato je Blizanac iza partnera, stojeći mu šapuće sve što mu je na umu, dok se lagano vozika do klimaksa.

Najbolja poza u seksu za Rakove

Rakovi su izuzetno emotivna bića, pa u toku seksa žele da osete svaki milimetar partnera. Kad doživljavaju orgazam, Rakovi znaju da ih je partner prihvatio potpuno i apsolutno. Za njih je seks intiman i sirov, tako da se Rakovi povezuju sa svakim delom partnerovog tela. Savršena poza za Rakove je nešto fizički zahtevnija.

Zove se submissive sirene tako da partner (Rak) bude dole, odnosno submisivan. On bi trebalo da bude okrenut leđima i da se oslanja na ruke, dok mu partner s leđa prihvata noge dok stoji. Možda nećete uspeti da iz prve uživate u ovoj pozi, ali svaki sledeći pokušaj će biti sve bolji, dok ne doživite orgazmićni kraj.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Mojih 8 selidbi – preparirani orao i tange ispod kauča (1. deo) – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Nadal zaboravio težak meč protiv Korde i preslišao Evansa za 17. pobedu u godini