• January 25, 2022

Predstavljamo vam najaktuelnije makeup trendove za jesen 2021.

I ova jesen nam, kao po pravilu, donosi nove makeup trendove. Ove godine jesen će biti u znaku nežnih, toplih i blagih boja, sa ponekim efektnim detaljem – koji će biti veoma suptilan. Mi smo istražili Instagram profile poznatih makeup artista i blogerki, i za vas u nastavku izdvojili šest najaktuelnijih jesenjih makeup trendova koje smo primetili, a koji nisu tako komplikovani za izvođenje! Poigrajte se sa šminkom i odaberite onaj koji vam među predloženim lookovima najbolje pristaje.

Nežni, topli mocha tonovi

Kao što smo naveli, ova jesen će biti u znaku nežnih, prirodnih, toplih i zemljanih tonova. Jedna od najpopularnijih nijansi biće mocha, a ovu nijansu možete primeniti kako na očima tako i na usnama. Predlažemo vam da se odlučite za kremaste proizvode, pre nego one mat ili veoma sjajne, kako biste zadržali što prirodniji i suptilniji izgled. Braonkasti mocha tonovi odlično pristaju brinetama, ali dobro će izgledati i na plavušama.

Soft grunge look 

Da, čak i edgy grunge look može izgledati nežno i suptilno. Ideja je da oči uokvirite crnim krejonom, ali da ne prekrijete u potpunosti gornji kapak, kao i da četkicom i sivkastom senkom za oči blago ublažite liniju krejona. Gornji kapak možete čak prekriti i prirodnijim senkama u braonkastim tonovima, tako da vam crna boja bude tek okvir oko očiju. Uz ovaj look najbolje se uklapaju neutralne, mat usne u prirodnoj nijansi.

Akcenat u boji  

Iako će ove jeseni vladati prirodniji lookovi, to ne znači da po koji akcenat u boji nije dobrodošao! To može biti neka od neonskih nijansi, ili pak toplih, jarkopink i crvenih boja, a akcenat može jednostavno biti tanka linija ajlajnera. Drugi način da unesete akcenat u boji je kroz karmin, ali u tom slučaju neka vam šminka na očima ostane svedena. Ako se ipak odlučite za ajlajner, imate opciju da linija u boji bude na gornjem, ali i na donjem kapku.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Kiks Eštorila – Sportklub

Read Next

Ne dozvolite da vas nakon tridesete savlada lenjost – ovo su različiti tipovi jednostavnih vežbi koje će vam pomoći da ostanete u formi