• February 28, 2024

Predstavljamo vam frizure koje će obeležiti 2024. godinu

Frizure za 2024. godinu su idealne za smele dame pune samopouzdanja, koje vole da privlače pažnju. Kad to kažemo, onda vam je jasno da novi hairstyle trendovi nalažu da se odvažimo i skratimo svoju dužinu kose, kako bismo potpuno osvežili look i postigli dinamiku i dodatnu teksturu.

Dakle, ako je suditi po prvim najavama, frizure koje će vladati 2024. godinom su inovativne, ali se oslanjaju na popularnu estetku koja je vladala tokom prethodnih meseci. Osveženje nam dolazi u vidu pixie i kratkog boba, sa modernim obrtom, koji kombinuju eleganciju i ležeran izgled.

Kada je reč o stilizaciji, uvek je preporuka da koristite preparate pomoću kojih će vaša kosa zadržati što prirodniju teksturu. Dakle, zaboravite na preveliku upotrebu laka za kosu i sličnih proizvoda koji učvršćuju vlasi.

Frizure za 2024. koje će biti najveći trend

Pečurka

Želite novu frizuru za 2024? Izaberite kratki bob koji podseća na čuvenu pečurka frizuru. Iako to znači da morate da žrtvujete (dobar) deo svoje kose, sasvim sigurno ćete osvežiti izgled i postići vrlo moderan look, koji primećujemo kod slavnih dama. Ne samo da izgleda veoma stylish, ova kežual frizura je veoma jednostavna za održavanje i, uz samo nekoliko aksesoara, možete je učiniti još atraktivnijom. 

Pečurka bob seže iznad ramena – dužinu možete prilagoditi svom ukusu; kosa je ošišana na ravno, čime se dodaje volumen i podseća na oblik pečurke. Može se nositi sa šiškama, a posebno dobro izgleda sa razdeljkom na stranu.

Box layer frizura

Savršena je za sve dame sa srednjom dužinom kose. Sastoji se iz stepena različite dužine, koji se nadovezuju i stvaraju potrebnu dinamiku i volumen. Oblik je vrlo nedefinisan, a cilj je stvoriti prirodnu teksturu u koju se utapaju mekani pramenovi. Box layer je idealan za tanju dlaku, jer kosu čini bujnijom, kao i za one koje žele da puste kosu, a opet zadrže adekvatan oblik.

Bob iz devedesetih

Bob u stilu devedesetih će u 2024. doživeti veliki comeback, a to je ujedno znak da žene počinju da prihvataju ideju da duga kosa nije jedini pokazatelj ženstvenosti. Najpopularnije je šišanje na ravno, koje podrazumeva tanjenje krajeva, kako bi se kosa prilagodila obliku lica i bila ukroćena.

Razbarušen pariski bob

Frizura pariski bob, dužine do usana i sa prepoznatljivim razbarušenim pramenovima koji uokviruju lice, obeležiće 2024. I dok je mogu izabrati dame sa tanjom i gušćom kosom, istina je da najbolje stoji na kovrdžama i talasima. Kako biste je oblikovali, pri sušenju fenom koristite okruglu četku i trudite se da postignete što prirodniji izgled talasa. Na kraju možete dodati malo seruma za sjaj i hidrataciju krajeva kose.

Crop pixie

Teksturisani pixie je najavljen kao jedan od vodećih trendova za 2024. godinu. To nije iznenađenje, s obzirom na to da je varijanta ove frizure obeležila period iza nas. Ipak, ovog puta pixie dolazi sa modernim zaokretom – u vidu stepena, koji su i dalje kratki, ali su različite dužine, obično asimetrični. Zahvaljujući stepenastom šišanju, ova frizura dobija suptilan pokret i dimenziju.

Stepenasti lob

Pripremite se za povratak slojevitog loba. Reč je o dužoj varijanti boba, što znači da kosa seže iznad ramena, a šišana je na stepene. I dok je frizura savršena za dame sa talasma, važno je da bude precizno oblikovana, kako bi svaki pramen tačno “legao” na mesto.

Pročitajte i ovo: Inspirisana Barbie: Ovako izgleda najpopularnija praznična frizura

Naslovna fotografija: instagram.com/taylorlashae

Kristina Page

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

KORDON POLICIJE KRENUO NA GRAĐANE ISPRED SKUPŠTINE, UHAPŠENI STUDENTI (VIDEO) – Beograduživo.rs

Read Next

Elegantne haljine za najluđu noć: 6 kreacija u kojima ćete se osećati kao princeza