Predstavljamo vam 10 načina da podignete libido i pojačate svoju seksualnu energiju

Da, želimo da se osećamo atraktivno, seksi i samopouzdano. Ipak, to nam ne polazi uvek za rukom. U rutini svakodnevice, kada smo neispavane, pod stresom ili nezadovoljne, često zanemarimo svoj libido i seksualnu energiju – ali taj značajni deo nas veoma brzo počne da nam nedostaje. Zato, ako ste u poslednjih nekoliko dana ili meseci bezvoljne i čini vam se da je vaš seksepil ostao u prošlosti, vreme je da ga vratite i da ponovo postanete boginja kakva jeste! Mi vam u nastavku predstavljamo 10 načina da pojačate svoju seksualnu energiju, ponovo pronađete svoj skriveni libido i uživate u svojoj seksualnosti. Verujte nam, nakon što prođete kroz ovih deset koraka osećaćete se samopouzdanije i iskrenije, a vaša energija će blistati i prvlačiti ljude oko vas kao da ste magnet.

Pogledajte fotografije nekog seksi photoshoota

Ne morate tražiti konkretno erotske fotografije, poslužiće i fotografije neke od seksi kampanja za donji veš ili pak kupaće kostime. Da li ste videli najnovije fotografije za brend SKIMS, na kojima poziraju Kourtney Kardashian i Megan Fox? Ako niste, eto predloga! Svakoga od nas “loži” nešto drugačije, drugačija estetika i tip fotografija, tako da pronađite one koje vama “rade posao”, a SKIMS kampanja je samo naš predlog – ako niste sigurni odakle da krenete sa traženjem. Takođe, ove fotografije vas mogu inspirisati i za lični photoshoot, o čemu ćemo pisati u nastavku.

Otkrijte erogene zone svog tela

Da li znate kakvi vas sve dodiri uzbuđuju i na kojim delovima tela? Pored onih standardnih erogenih zona, mnogim ženama su izuzetno osetljivi predeo oko vrata ili ušiju, te ako niste do sada dovoljno istražile svoje telo i mesta dodira koja vas uzbuđuju – vreme je da “ispipate teritoriju”. Budite nežne prema sebi i dobro pratite svaki osećaj, jer kada dobro poznajete sebe, znaćete kako i partnera da navedete da vas dodiruje tačno tamo gde treba.

Potražite film ili seriju sa seksi scenama

Fotografije nekada možda nisu dovoljne, a tada vas na savršen način može uzbuditi neka hot i tenzična scena u filmu ili seriji. Pri ovome ne mislimo samo na scene seksa (iako su i one dobrodošle), već i scene poljubaca, žudnje, strasti koja obuzima. Predlažemo vam scenu iz filma “Atonement” koja se dešava u biblioteci, ili pak neki od filmova ili serija sa naše liste ostvarenja sa najvrelijim seksi scenama, među kojima se ne nalazi film “50 Shades of Grey”.

Priuštite sebi opuštajuću kupku i posvetite se svom telu

Seksi kupka je odličan način da podignete svoj libido, istovremeno negujući svoju kožu i svoje telo – u kojem bi trebalo da se osetite seksi. Kroz uživanje u kupki i nezi svog tela naučićete da ga volite, da se u njemu osećate dobro i da ga prihvatite sa svim onim vrlinama i manama koje ga čine tako posebnim. Vaše telo je onoliko seksi koliko vi verujete da jeste.

Vežbajte tantričku jogu

Čuli smo da je vežbanjem i praktikovanjem tantričke joge moguće doživeti orgazam koji će trajati čak devet sati – ali dok ne dođemo do tog nivoa, mogli bismo jednostavno da uživamo u istezanju i fleksibilnosti svog tela. Napravite dobru i umirujuću atmosferu, upalite mirisne sveće i posvetite se istezanju svog tela. Budite mindfull i pratite kako se osećate pri svakoj pozi.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Evans srušio otpor Nišikorija u IV – Sportklub

Read Next

Podsetnik za trenutke kada shvatate da se vaš život ne odvija po planu