Pratite svoje srce uz Huawei Watch GT 3 – multifunkcionalno remek-delo koje se uklapa u svačiji stil – WANNABE MAGAZINE

Nalazite se na planini. Duva blagi povetarac. Zubato sunce sija, dajući vam dovoljnu količinu energije i podstreka da nastavite dalje. Vazduh je svež, čist, udiše se bez griže savesti. Hladno je, ali ste slojevito obučeni. Znali ste da će vaš poduhvat biti zahtevan i adekvatno ste se pripremili. U znak pozdrava klimate glavom prolaznicima koje za sobom ostavljate, a prešli ste kilometre. Džogirate već sat vremena, a adrenalin juri u krvi. Uživate. Znate da činite nešto dobro za sebe. Nailazite na liticu gde zastajete kako biste osmotrili ambijent na kakav ne nailazite svaki dan. Neprocenjivo. Pogled puca kroz nepregledna prostranstva i ne može se rečima opisati niti ga fotografija može verodostojno zabeležiti. Ovakav intimni trenutak upijate celim organizmom – trenutak iskonske sreće.

Momenat želite da podelite sa dragom osobom, pa je pozivate. To činite preko ručnog sata koji je pribeležio tempo, broj otkucaja srca i daljinu trčanja, napravivši statistiku vašeg treninga u malom. Sat pamti celokupnu istoriju vašeg vežbanja, koju možete pratiti u svakom trenutku. Ako ste slučajno zalutali – ne brinite! Sa preciznom navigacijom izvan mreže, ovaj pametni sat vas može vratiti nazad.

Huawei Watch GT 3 3 Pratite svoje srce uz Huawei Watch GT 3 multifunkcionalno remek delo koje se uklapa u svačiji stil

Ovo multifunkcionalno remek-delo se zove Huawei Watch GT 3, a dolazi nam u dva nova modela koja predstavljaju kombinaciju najnovije tehnologije i vanvremenske elegancije.

Trenirajte kao profesionalac

Ako tragate za malim, pametnim, a praktičnim asistentom – Huawei Watch GT 3 je savršeno rešenje za vas. Ovaj trendy ručni sat nudi toliko funkcija da će vas apsolutno oduševiti! Oba modela sata nude preko 100 režima vežbanja, imaju ugrađen planer vežbanja, poboljšano praćenje lokacije za precizno praćenje trčanja i nov način merenja otkucaja srca koji pripada petoj generaciji. Naime, Huawei Watch GT 3 može proceniti vaše sportske sposobnosti na osnovu istorijskih podataka o vašem trčanju i pružiti naučni i profesionalni plan trčanja. Program obuke se može automatski i redovno prilagođavati na osnovu stvarnog izvođenja i povratnih informacija, pomažući da poboljšate efikasnost treninga i lakše ostvarite ciljeve trčanja. Vozite bicikl, planinarite, skijajte – sve uz Huawei Watch GT 3. Bilo da uranjate u bazen ili se znojite na terenu – možete maksimalno uživati u treningu!

Huawei Watch GT 3 1 Pratite svoje srce uz Huawei Watch GT 3 multifunkcionalno remek delo koje se uklapa u svačiji stil

Na osnovu pokazatelja praćenja, kao što su tempo, broj otkucaja srca i daljina trčanja, inteligentno se procenjuje indeks trčanja, kao i naprezanje i opterećenje u toku treninga, nivo oporavka i broj otkucaja srca, uz davanje saveta za profesionalni trening za bolje planiranje intenziteta vežbi i vreme za poboljšanje kvaliteta obuke. Gym addicts, imamo super vest i za vas! Putem Huawei Watch GT 3 možete da se povežete sa različitom sportskom opremom i aplikacijama. Otkucaji srca i drugi podaci sa sata se mogu sinhronizovati sa trakom za trčanje, eliptičkim i veslačkim mašinama itd, dok podatke možete povezati sa glavnim sportskim aplikacijama putem Huawei Health kako biste lakše procenili i prilagodili svoj status vežbanja. Sat može reprodukovati i muzičke sadržaje, pa svaki trening učinite dodatno zabavnim!

Pratite zdravlje sa zgloba ruke

Ovde nikako nije kraj mogućnostima fenomenalnog Huawei Watch GT 3, koji poseduje AI algoritam koji je nadograđen za efikasnije filtriranje bučnih signala, što omogućava precizno praćenje otkucaja srca i pulsa čak i u toku napornih vežbi, a poboljšava i tačnost zdravstvenih podataka, poput nivoa kiseonika u krvi. Zasićenost kiseonikom (SpO2) predstavlja jedan od važnih vitalnih znakova koji mogu da odražavaju isporuku kiseonika organizmu. Huawei Watch GT 3 automatski pruža 24-časovno opažanje nivoa SpO2 bez obzira na to da li radite, vežbate ili spavate, tako da je vaše zdravlje zaštićeno u toku celog dana.

Huawei Watch GT 3 4 Pratite svoje srce uz Huawei Watch GT 3 multifunkcionalno remek delo koje se uklapa u svačiji stil

Treba da ustanete, popijete čašu vode ili vežbate? Nema problema. Sat postavlja dnevne ciljeve i nudi pažljivi podsetnik koji će vam pomoći da razvijete zdrave navike. Dan započnite energično i raspoloženo! Huawei Watch GT 3 prati i vaš san u cilju formiranja rutine spavanja, nadgledanja otkucaja srca, regulisanja disanja i ublažavanja napetosti. Kompatibilan sa Android i iOS uređajima, povežite Huawei Watch GT 3 sa pametnim telefonom putem Bluetooth veze kad vežbate, obavljate kućne poslove ili kuvate, pa nesmetano razgovarajte ili odbijajte pozive – kako odlučite. I to nije sve! Sat prati i vaš menstrualni ciklus i stanje organizma – sve da bi vas oslobodio brige i učinio da se opustite i uživate u životu.

Besprekorni dizajn za sofisticirani look

Huawei Watch GT 3 dolazi u dva modela, u dve različite veličine od 46 mm i 42 mm. Oba uređaja su napravljena od vrhunskih materijala, a odišu klasičnim dizajnom koji se može prilagoditi individualnom stilu korisnika, što se može učiniti jednostavnom zamenom rafiniranih narukvica za moderan izgled. Opredelite se za neku iz bogate palete narukvica – Viton narukvice pogodne za kožu, graciozne narukvice od teleće kože i elegantne narukvice milanskog dizajna koje će osigurati da zablistate u svakoj prilici! Birajte između tema svemira, sporta, minimalističkog dizajna i hiljada drugih pozadina satova, i podesite ih na opciju Always on Display kako biste osvetili svoje raspoloženje. Uz veliku brzinu osvežavanja, jednostavno možete podesiti jačinu zvuka i vreme alarma čak i kada su vam ruke vlažne, uz istinski prijatno iskustvo. Suptilno lice modela od 42 mm upija svetlost na zakrivljenom 3D staklu, dajući mu blag sjaj – poput talasanja vode.

Huawei Watch GT 3 5 Pratite svoje srce uz Huawei Watch GT 3 multifunkcionalno remek delo koje se uklapa u svačiji stil

Huawei Watch GT 3 podržava i bežično punjenje, pa možete da koristite telefon za obrnuto punjenje kada zaboravite punjač, što ujedno čini da zaboravite na napetost oko trajanja baterije. Sat poseduje moćnu bateriju koja traje do 14 dana na satu od 46 mm i do 7 dana na satu od 42 mm, što ga čini pouzdanim i visoko efikasnim pomoćnikom za svakodnevnu upotrebu!

Sada ste u potpunosti spremni da pratite svaki trening i ne propustite nijedan zdravstveni pregled. Uz opcije praćenja vremena izlaska i zalaska sunca, vazdušnog pritiska i vremenskih uslova – vežbajte odmorne glave i krenite na avanturu života uz Huawei Watch GT 3!

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Sve mi smo više od slike koju društvo ima o nama, a ovo je jedinstvena prilika da podeliš svoju priču sa svetom – WANNABE MAGAZINE Sve mi smo više od slike koju društvo ima o nama, a ovo je jedinstvena prilika da podeliš svoju priču sa svetom

Read Next

Vremenska prognoza – 23. decembar