• November 28, 2023

Praksa zelenih veštica – rad sa energijama prirode

Veštičarenje je praksa koja se uglavnom prenosi kroz nasleđe – ako vas zanima lečenje, svesni ste energija, duhova prirode, intuitivni ste „čitate“ ljude i želite (i često umete instiktivno) da im pomognete, onda imate „tu žicu“, rođeni ste sa tim. Ovo su glavni načini rada zelenih veštica, koje rade sa energijama prirode. 

Manifestacija meseca 

Stereotipna slika povezuje veštice sa mesecom, ali ta povezanost je istinita. Sa mesečevim ciklusima, svoje podsvesne ili svesne želje možemo manifestovati u realnosti. Pun mesec izvlači bolne emocije na površinu, kako bismo mogli da ih raščistimo. U periodu punog meseca treba čistiti sve, kako bi se privukla željena manifestacija u vreme mladog meseca. Detoksikacija, čišćenje kuće, bacanje suvišnih stvari, post, meditacija – sve što pročišćava, mentalno i praktično, deluje magijski. 

Moć majke Zemlje 

Zemlja ima snažnu energetsku mrežu, koja može da služi u svrhu manifestacije, lečenja, stvaranja. Vezu sa majkom Zemljom možete održavati kroz baštovanstvo (uzgajanje povrća, lekovitih biljaka, voća…), kroz izlaganje suncu, stajanje bosim stopalima na zemlji, ležanje na zemlji, boravkom u šumi, grljenjem drveća. Tako se povezujete sa visokim i snažnim vibracijama majke Zemlje, koje podržavaju sve što raste i razvija se. 

Zdrava ishrana 

Da bi telo kanalisalo energiju Zemlje, treba da se hranite prirodnom i zdravom hranom, tako nosite u sebi elemente prirode sa kojom komuniciraju duhovi prirode – obezbeđujete čist teren za kanalisanje energije. 

Seksualna magija 

Kroz seks se energija razmenjuje i podiže, a ukoliko je svesno pokrećete sa odgovarajućim partnerom, seks može imati isceljujuće dejstvo. 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Argentinci tri puta klicali Mesiju (VIDEO) – Sportklub

Read Next

Nokti sa dezenom šahovske table su in, a možete ih nositi na više načina nego što mislite