Poznate ličnosti ponovo vole plitke pantalone – a mi smo još uvek neodlučni da li smo pristalice povratka ovog trenda

Ako ste svoje tinejdžerske dane proveli u ranim dvehiljaditim godina, upoznati ste sa konceptom plitkih pantalona, koje smo svi nosili a koje nikome nisu baš preterano dobro pristajale. Plitke pantalone su bile jedina opcija na tržištu i apsolutno neizbežan odevni komad koji je svaka tinejdžerka morala imati – i skoro da se njihova proizvodnja vodila principom “što pliće to bolje” (i nepraktičnije). U tom trenutku, poznate ličnosti poput glumice Keire Knightley, pevačice Britney Spears i rijaliti zvezde i bogate naslednice Paris Hilton popularizovale su ovaj tip pantalona, i mada su one njima savršeno pristajale, za većinu nas, sa oblinama i nesavršenim telima, nisu bile najbolji izbor. Kada su se pre nekoliko godina pantalone dubokog struka, koje većini žena zaista dobro stoje, vratile u modu, bili smo uzbuđeni. Konačno je u trendu odevni komad u kojem nismo nesigurne. Ipak, 2021. godina donosi nam iznenadni povratak plitkih pantalona, a mi se pitamo da li smo zaista spremne za to. Poznate ličnosti jesu, a vi pogledajte stajlinge u nastavku teksta i procenite sami da li ste pristalica ili protivnik povratka plitkih pantalona. 

Izabel Goulart

Francuskinja Izabel Goulart nam je za vreme Kanskog festivala pokazala ovaj casual autfit, koji uključuje plitke pantalone sa “iscepanim kolenima”, pletene sandale i kratki brushalter-top koji je uklopljen uz sako u istom dezenu. Ona je ceo stajling zaokružila atraktivnim detaljima kao što su naočare za sunce i chunky ogrlica, i učinila da plitke pantalone možda ipak uzmemo u obzir.

Irina Shayk

Manekenka i stilska ikona, Irina Shayk, nedavno se prošetala Soho distriktom u plitkim farmerkama, crnim čizmama i crnom korsetu – a u nastavku ćete saznati kako ona nije jedina zvezda koja se odlučila da plitke pantalone uklopi uz elegantni korset. Irina se zadržala na stilskom minimalizmu, ali nas je svakako vratila kroz vreme svojim plitkim farmerkama od svetlog džinsa, i razmišljamo se da li je možda vreme da izvučemo svoj stari par iz ormara i damo mu novu šansu.

Dua Lipa

Muzičarka Dua Lipa odlučila se za plitke i široke farmerke, u stilu rep muzičara iz devedesetih i dvehiljaditih godina, a uklopila ih je uz korset boje peska. Korset, džins i chunky patike neobičan su stilski spoj, ali ko će ga bolje izneti nego Dua, koja uživa u spajanju nespojivog? Ovaj stajling defintivno nam deluje kao da je potekao sa postera iz Bravo časopisa koji smo držali na zidu u osnovnoj školi, i sada se pitamo da li tinejdžeri i dalje praktikuju postere – kada su se već i plitke patalone vratile u modu?

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Pod kapicom #54: Nikola Dedović u gostima – Sportklub

Read Next

Kako da osnažite otpornost i mentalno zdravlje