POSAO: Tražimo NOVINARA – priključi se WANNABE MAGAZINE timu!

WANNABE MAGAZINE je najposećeniji fashion, beauty & lifestyle magazin u Srbiji. Tokom desetogodišnjeg iskustva u razvoju online publishing brenda i kreiranju sadržaja u skladu sa digitalnim i marketinškim trendovima, nastao je i razvio se WANNABE Media digitalni kreativni studio specijalizovan za vizuelni nastup i komunikaciju na digitalnim kanalima modnih, beauty i lifestyle brendova. WANNABE Media studio je prepoznatljiv po inovativnim kreativnim konceptima i definisanim estetskim standardima, fleksibilnosti i brzoj egzekuciji visokog kvaliteta.

Otvorena pozicija:

Ukoliko voliš da pišeš, poznaješ principe online novinarstva, umeš da se izražavaš na jasan i zanimljiv način i svojim rečima zadržiš pažnju čitalaca, a uz to sve aktuelnosti i trendove iz sveta mode, lepote, umetnosti i pop kulture držiš u malom prstu – ti si osoba za nas!

Za ovu poziciju tražimo osobu sa:

– Minimum 2 godine radnog iskustva na istoj ili sličnoj poziciji

– Aktivno praćenje svih dešavanja u svetu mode, lepote, umetnosti i pop kulture

– Poznavanje WordPress platforme

– Odlično rukovanje MS Office paketom programa

– Odlično poznavanje engleskog jezika

– Da si uvek spreman/na da pomogneš kolegama i da si timski igrač

– Da si komunikativan/na i vedrog duha

Vizuali za oglase 1 e1628152627173 POSAO: Tražimo NOVINARA priključi se WANNABE MAGAZINE timu!

Vizuali za oglase 1 e1628152627173 POSAO: Tražimo NOVINARA priključi se WANNABE MAGAZINE timu!

Za više informacija o našim projektima posetite portfolio sajt našeg kreativnog studija www.wannabemedia.rs, kao i sajt magazina www.wannabemagazine.com.

Ukoliko verujete da imate ono što je potrebno da se pridružite našem mladom i dinamičnom timu, prijavite se na email adresu konkurs@wannabemagazine.com, sa naznakom pozicije “content creator” za koju se prijavljujete.

Pošaljite nam svoj CV sa fotografijom, primer nekoliko autorskih tekstova, kao i motivaciono pismo u kom ćete navesti zašto želite da radite u WANNABE MAGAZINE-u. Samo kompletne prijave biće uzete u obzir, a kontaktiraćemo samo kandidate koji uđu u uži izbor. 

Pročitao/la sam Obaveštenje o svojim pravima u vezi sa obradom podataka o ličnosti i pristajem da dam Saglasnost za obradu podataka o ličnosti.

Konkurs traje do 7. avgusta 2021. godine.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Rivali o Rosiju: Zbog njega smo u Moto GP šampionatu – Sportklub

Read Next

Rijana je zvanično postala milijarderka i najbogatija muzičarka na svetu