• December 9, 2023

Poraz od šestoligaša ne demorališe Pauna: Videćete šta mogu – Sportklub

Menadžera Redinga Veljka Paunovića ne napušta optimizam ni posle poraza od šestoligaša Kiderminstera u FA kupu, pa obećava da će bolji rezultati doći.

Rojalsi su ispali iz Kupa, pošto su izgubili sa 2:1 od ekipe koja se takmiči u šestom rangu iako su na poluvremenu imali prednost.

Povezane vesti

Time je produbljena kriza Paunovićevog tima, koji je upisao samo dve pobede u poslednjih 12 mečeva.

U fudbalu je sve moguće. Ja uvek dajem svoj maksimum, pa šta se desi – desi se. Nastavićemo da radimo najbolje što možemo, a ja verujem. Verujem u sebe. Ne znate koliko mogu. Stvari s kojima se suočavamo su van naše kontrole, ali se mi koncentrišemo na ono na šta možemo da utičemo. Danas smo mogli da budemo bolji u drugom poluvremenu, ali smo igrali protiv iskusne ekipe. Januar će biti težak, još nismo u formi, ali smo hrabri i željni da napredujemo. Kada nam se vrate povređeni igrači bićemo jači. Preokrenuću ovu situaciju i za nekoliko meseci vodićemo drugačiji razgovor“, konstatovao je osvajač U20 Svetskog prvenstva sa selekcijom Srbije.

Reding se u Čempionšipu nalazi tik iznad zone ispadanja sa samo tri boda više od Piterboroa, prve ekipe ispod crte. U okviru 24. kola čeka ga težak okršaj sa Fulamom kod kuće 11. januara.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Veliki problemi pred početak KAN: Pola Senegala zaraženo! – Sportklub

Read Next

Svi govore o crvenim zastavicama, a kako da prepoznate zelene? – WANNABE MAGAZINE