POPUSTI I POKLONI – SKI KARTICA NA EXPO-ZIMU – Beograduživo.rs

Od 1. do 4. decembra u Beogradu održava se Expo-zim, obavezan sajam za sve ljubitelje zimskih sportova, snega i planina. Očekuje se veliki broj izlagača koji su pripremili popuste, kao i deo sa razmenom zimske opreme.

I ove godine na Expo-zimu, na štandu Intersporta nalaziće se i SKI KARTICA. Bilo da se skijanjem bavite profesionalno ili amaterski ili jednostavno uživate u zimskim sportovima, Ski kartica pružiće vam pogodnosti u svim segmentima koji prate ovaj sport, ali i ostalim snežnim aktivnostima.

EXPO ZIM PONUDA

U petak i subotu (2. i 3. decembar) od 12.00 do 19.00 na Expo-zim 2022 čeka vas sjajnih 400 dinara popusta na Ski karticu Standard – svega 1300 din umesto 1700 din, a za sve koji odmah poruče Ski karticu i plate Visa karticom. Potražite Ski kartica promo štand pitajte za specijalan promo kod sa 400 din popusta!

Za najbrže pripremljeni su i pokloni!

Radno vreme Expo-zima је od 10 do 20 sati.

Cena ulaznice je 400 dinara, a parkinga u krugu sajma 150 dinara po satu.

SKI KARTICA MOBILNA APLIKACIJA

U svega nekoliko klikova možete instalirati aplikaciju na vaš mobilni telefon, napraviti nalog i kupiti odabranu Ski karticu. Na aplikaciji pristupite benefitima svih partnera kao i ekskluzivnim cenama skijaške opreme i drugim ponudama u okviru našeg SKI OPREMA ŠOPA koji je dostupan isključivo korisnicima SKI KARTICE. Korisnike VISA kartica očekuju popusti na Ski karticu i ponudu u šopu.

Aplikacija je dostupna za Android i iOS uređaje

PR objava

Najnovije na Beograd uživo:

POGLEDAJ JOŠ: ŠOPING ZONA

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

Piksi posle Švajcarske otkrio kakva je njegova budućnost na klupi Srbije

Read Next

Sofija Gođa nastavila niz u Lejk Luisu – Sportklub