Ponovo u trendu – tufne, pruge, geometrija! – WANNABE MAGAZINE

Proleće je playfull godišnje doba, a razigranost podrazumeva intenzivne boje, dezenirane materijale, printove, tufne, pruge, geometriju… Ovog aprila, u trend će se umesto floralnih dezena, što bi Meryl Streep rekla – florals for spring? Groundbreaking, vratiti oni bliskiji geometriji, odnosno tufne, kvadrati i pruge. Ipak, u kombinaciji sa materijalom u dobroj boji, i zanimljivim krojem odevnog komada, ovi elementi mogu izgledati veoma atraktivno – a mi vam u nastavku teksta preporučujemo nekoliko načina na koje možete stilizovati odevne komade sa polka dot tufnama ili raznobojim linijama. Otvorite se ovog proleća i budite slobodni, i uživajte u komadima koji nisu klasični!

Mini asimetrična haljina na tufne

Mini haljina. Crne tufne. Šljokičasti materijal. Asimetrični rukavi. Sve to u jednom? Mi kažemo – DA. Ova jedinstvena haljina veoma je seksi, ali može izgledati i potpuno opušteno i zabavno, sve u zavisnosti od toga da li ćete je uklopiti uz visoke potpetice ili patike. Preporučujemo vam da uz haljinu ovog tipa uklopite malu crnu torbu sa ručkama od metalnog lanca, kao i uz kosu vezanu u nisku punđu scrunchie gumicom. Naravno, naočare za sunce i nakit su uvek plus.

Komplet sa prugama duginih boja

Ipak, ukoliko niste veliki fanovi tufni, pruge su možda pravi izbor za vas. A kada su pruge u pitanju, preporučujemo vam da ih nosite u stilu “go big, or go home“. Dakle, ne mora vam samo bluza biti prugasta, ili pak samo pantalone, već se možete odlučiti za matching prugasti set, a on na sve to može biti u duginim bojama. Verujte nam, ovo jeste odvažan stajling u kojem ćete biti primećeni, ali u njemu ćete sigurno izgledati i osećati se fenomenalno.

Mini rolka-haljina na tufne

Jedan malo opušteniji način na koji možete nositi haljinu na tufne je da se odlučite za mini rolka-haljinu sa dugim rukavima, koja će naglasiti vaše obline ali istovremeno izgledati kao da ste obukli nešto oko čega ne morate preterano da se trudite. Pogotovo ako je uklopite uz sportske bele patike, plitke čarape i trendy malu torbu – izgledaće vrlo urbano i casual.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Think pink: Najbolje transformacije poznatih ličnosti u pink boju kose – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Kako vam samo jedan drugačije okrečen zid može upotpuniti životni prostor – WANNABE MAGAZINE