• December 3, 2023

PONOVO SE ZATVARA ULICA MARIJANE GREGORAN – VEĆE IZMENE U PREVOZU – Beograduživo.rs

U ulici Marijane Greogran počinju radovi na izgradnji elektroenergetskog i telekomunikacionog voda i radovi će trajati od 24. juna u 9.00 časova do 6. avgusta.

Zbog radova doći će do potpunog zatvaranja ulice Marijane Gregoran, na delu od Vojvode Micka Krstića do ulice Husinskih rudara. Vozila će saobraćati na sledeći način:

  • vozila sa linija br. 16 i 23 će u oba smera saobraćati ulicama Višnjička, Mirijevski bulevar, Marijane Gregoran, Salvadora Aljendea i dalje redovnim trasama;
  • vozila sa linije br. 25 će u smeru ka Karaburmi saobraćati ulicama Višnjička, Mirijevski bulevar, Marijane Gregoran, Salvadora Aljendea i dalje redovnom trasom, dok će u smeru ka gradu saobraćati ulicama Salvadora Aljendea, Marijane Gregoran, Mirijevski bulevar, Višnjička, Vojvode Micka Krstića, Marijane Gregoran, Dragoslava Srejovića, Mije Kovačevića i dalje redovno;
  • vozila sa linije br. 32N će u oba smera saobraćati ulicama Višnjička, Mirijevski bulevar, Marijane Gregoran, Salvadora Aljendea do okretnice „Karaburma 2“, Salvadora Aljendea, Marijane Gregoran, Mirijevski bulevar i dalje redovnom trasom.

Vozila sa navedenih linija će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća stajališta i novouspostavljeno stajalište „Salvadora Aljendea 1“, u ulici Salvadora Aljendea (u smeru ka okretnici „Karaburma 2“), 50,0 metara posle raskrsnice sa ulicom Marijane Gregoran, kao i stajalište „Marijane Gregoran 1“ za liniju br. 25 u smeru ka gradu u ulici Marijane Gregoran na poziciji oko 50,0 metara posle obeleženog pešačkog prelaza u zoni raskrsnice ulica Vojvode Micka Krstića i Marijane Gregoran, ispred objekta sa kućnim brojem 36.

Stajalište „Vojvode Micka Krstića“, u smeru ka okretnici Karaburma 2, (linije broj 16, 23 i 25) se privremeno ukida. Vozila sa navedenih linija će koristiti stajalište „Vojvode Micka Krstića“ nakon raskrsnice sa ulicom Vojvode Micka zajedno sa linijama br. 202, 25P, 32, 32E, 35, 35L i 74.

Najnovije na Beograd uživo:

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

KORONA VIRUS COVID-19 U SRBIJI – AKTUELNO STANJE – Beograduživo.rs

Read Next

Budući NBA as potvrdio: Igraću za Italiju! – Sportklub