Pomirenje u porodici Đogani! Đole: Luni sam sve oprostio, ne odvajamo je od porodice

Đole Đogani, Luna Đogani

Foto-kolaž: ATA images, Nikola Tomić

Đole Đogani i njegova bratanica Luna Đogani nisu bili u dobrim odnosima i javno su se prepucavali, a sada je Đogani otkrio da su se on i Luna pomirili.

Đogani je, inače, kritikovao svoju bratanicu dok je u rijalitiju “Zadruga 1” bila u vezi sa tada oženjenim Slobom Radanovićem, a ona mu je uzvratila optužbama da je kriv za njenu alopeciju, jer joj je priređivao stresove.

Denser je, kako je rekao, oprostio Lunu za sve što je rekla o njemu, a on i njegova supruga Vesna Đogani istakli su da vole Đoganjevu i dea je ne odvajaju od svoje porodice.

Mi Lunu volimo! Ona je naše dete, naša duša! Ne odvajamo je od porodice. Jedva čekamo da se porodi, da dođe bebica i da je vidimo. Naravno da ćemo da posetimo nju i Marka Miljkovića. Srećni smo što Gagi postaje deda – rekli su Vesna i Đole.

Oprostio sam joj sve što je rekla za mene. Idemo dalje kao porodica. Luna već sada izrasta u predivnu ženu! Uveren sam da će biti sjajna majka, pažljiva i brižna – rekao je denser za “Informer”.

– Sutra je novi dan. Odrasli smo ljudi, treba da sednemo i razgovaramo. Ona je mlada, ali će sazreti kad postane majka i drago mi je zbog toga – dodao je Đogani.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Kamere zabeležile šokantno ponašanje Marijane Mićić: Izudarala i počupala svog psa nasred ulice!

Read Next

Darko Lazić se oglasio za Telegraf.rs nakon priče da je posle svađe sa Marinom pucao iz pištolja