Pokrećemo anti-age izazov kao ljubav prema sebi: Neguj svoju kožu i uživaj u vidljivim efektima! – WANNABE MAGAZINE

Zato što znamo koliko vredimo i koliko možemo da pružimo svetu oko sebe, zato za sebe želimo samo najbolje. Svakodnevno negujemo svoj duh, ali i svoje telo – kako bismo ostale najbolja verzija sebe. Osećati se dobro u svojoj koži je neprocenjivo, a mi, žene, to razumemo bolje od svih. 

Zato je uvek pravo vreme da preuzmemo stvar u svoje ruke, i anti-age nezi pristupimo po svojim pravlima. Da negujemo svoju kožu zato što je ona naš verni životni saputnik i štit od spoljašnjeg sveta, da uživamo u skin care ritualima kojih se pridržavamo i da se temeljno informišemo o proverenim proizvodima koji su za naš tip kože najbolji. Vreme je da negu kože posmatramo kao izraz ljubavi prema sebi, i zato smo odlučile da sebi postavimo jedan izazov.

U pitanju je “Anti-age izazov”, u trajanju od šest nedelja – tokom kojeg ćemo se u potpunosti posvetiti nezi svoje kože i zatim pratiti vidljive rezultate svojih poteza. Tokom ovog perioda svakodnevno ćemo primenjivati celokupnu anti-age rutinu (jer svi dobro znamo da samo potpuna rutina daje željene rezultate), počećemo sa treningom koji smo uvek ostavljale “za sutra” i pratićemo dnevni unos vode u organizam. Rezultate ćemo proveravati nakon dve, četiri i šest nedelja – kako bismo mogle da uporedimo napredak u izgledu svoje kože!

S obzirom na to da je naša koža svakodnevno izložena ekspozomu, skupu spoljašnjih štetnih faktora poput UV zračenja, zagađenog vazduha, stresa i ostalog, koji neminovno utiču na smanjenje hijaluronske kiseline u koži i gubitak njene elastičnosti – potrebna joj je sva podrška koju joj možemo dati. Takođe, pri planiranju rutine nege u obzir bi trebalo da uzmemo i tip svoje kože i “oslušnemo” njene potrebe – kako bismo za sebe kreirale najbolji tip rutine. U nastavku vam zato predstavljamo jedinstveni anti-age vodič, sa ispravnim redosledom koraka i posebno odabranim proizvodima sa najefikasnijim dejstvom, kojeg se možete pridržavati tokom šestonedeljnog izazova. A sada, vreme je da “Anti-age izazov” počne!

Svaka pravilna anti-age rutina kreće serumom, nakon kojeg na red stupa dnevna krema koja “zaključava” njegove efekte. Nanošenje seruma i dnevne kreme su dva koraka anti-age rutine koja ne smete propustiti, i koji uvek idu jedan za drugim. U skladu sa svojim tipom kože odaberite tip kreme, a zatim svojoj koži možete pružiti i gua sha masažu kojojm ćete boostovati cirkulaciju lica. Zatim dolazimo i do ključnog trećeg koraka, koji uključuje nanošenje kreme sa SPF-om, koja će vašu kožu u svakom trenutku štiti od štetnog UV zračenja. I ne brinite, istražili smo koji su to savršeni proizvodi koji će zauvek transformisati vašu anti-age rutinu. U nastavku vam predstavljamo anti-age prozivode koje mi biramo za našu kožu, uz konkretna pojašnjenja šta oni čine za nju i zašto su tako efikasni.

Ready, set, go!

Ukoliko ste u potrazi za serumom sa efektom filera, koji može nadoknaditi do čak 100% dnevnog gubitka hijaluronske kiseline – imamo savršen predlog za vas! U pitanju je novi, revolucionarni H.A. Epidermic Filler serum iz Vichy Liftactiv Supreme linije, koji deluje na bore i gubitak punoće kože lica i područja oko očiju. Ovaj serum u sebi sadrži čak 1,5% hijaluronske kiseline, čija je karakteristika ta da može zadržati do 1000x više vode od svoje mase, kao i vitamin Cg zaslužan za zaštitu hijaluronske kiseline u koži od ekspozoma, peptide, odnosno anti-ageing molekule sintetskog porekla i poznatu Vichy vulkansku vodu. Nakon dve nedelje korišćenja H.A. Epidermic Filler seruma ujutru i uveče, žene su primetile 14% manje bora i 19% manje tankih linija, dok je nakon šest nedelja primećeno čak 47% manje bora i 60% manje tankih linija! Takođe, nakon 4 nedelje korišćenja, 92% žena primetilo je da im koža izgleda mlađe, 94% da koža izgleda zdravo, 96% da imaju osećaj popunjenosti i 94% da im se koža čini glađom nego ranije.*

*Kliničko ocenjivanje, 53 žene

Zahvaljujući ovom serumu moći ćete da zaboravite na injekcije i invazivne tretmane, a uz to on je dermatloški, oftamološki testiran, hipoalergen i ne sadrži mirise i alkohol. Vichy H.A. Epidermic Filler serum je dostupan u svim bolje snabdevenim apotekama, a vaša koža će ga garantovano voleti!

Naša preporuka dnevne kreme koju će vaša koža voleti je Vichy Liftactiv Supreme dnevna krema namenjena normalnoj do mešovitoj koži, sa prvim Vichy lifting dejstvom koje traje tokom celog dana. Ova krema kontinuirano vrši korekturu bora i vraća čvrstinu vašoj koži, zahvaljujući kompleksu svojih aktivnih sastojaka. U njoj se nalaze 5% ramnoze, neohesperidin, kofein, adenozin i Vichy vulkanska voda – a nakon njenog korišćenja u trenutku ćete primetiti da je koža bilstavija, a bore i nepravilnosti su zaglađene. Nakon četiri nedelje korišćenja, primetno je da je koža 31% čvršća.* Vichy Liftactiv Supreme dnevna krema je hipoalergena i pogodna za osetljivu kožu, a njena velika prednost je i to što je možete koristiti dvaput dnevno, ujutru i uveče. Nakon četiri nedelje korišćenja primećen je dugotrajni efekat liftinga, koža je vidljivo čvršća i duboke bore su korigovane.

*Kliničko ocenjivanje, 53 žene

Takođe, brend Vichy je uzeo u obzir različite tipove kože i njihove potrebe, te je kreirao i posebno formulisanu Vichy Liftactiv Supreme dnevnu kremu namenjenu suvoj do veoma suvoj koži – za sve one koji se bore sa simptomima osetljive, suve kože.

Pre izlaska iz stana i izlaganja sunčevim zracima, svoju kožu definitivno bi trebalo da zaštitimo od neželjenog, štetnog UV zračenja koje može ubrzati procese starenja kože. Upravo zato, brend Vichy kreirao je dnevnu anti-age negu koja uključuje i zaštitni faktor širokog spektra UVA/UVB zračenja – u okviru Vichy Liftactiv Supreme intenzivne dnevne nege protiv bora i za učvršćivanje kože uz SPF30. Ova dnevna krema dvostruko deluje na postojeće bore i sprečava nastanak novih bora izazvanih UVA zračenjem, a uz to odlikuju je prisustvo hijaluronske kiseline sa progresivnim efektom popunjavanja kože i čuvene Vichy vulkanske vode, koja je obogaćena sa 15 ključnih minerala. Namenjena je svim tipovima kože, njena tekstura je lagana, sveža, hidratantna i prijatna, a njena prednost je i to što je hipoalergena i dermatološki testirana. Nanosite je redovno, ujutru, a nakon korišćenja Vichy Liftactiv Supreme intenzivne dnevne nege protiv bora i za učvršćivanje kože uz SPF30 primetićete da je čvrstoća kože poboljšana, a da su postojeće bore uglačane. 

Ukoliko svojoj koži u svakom trenutku pružate samo najbolje i znate da je jedina ispravna nega ona nega koja je proverena i tesitrana od strane stručnjaka – vaš verni i pouzdani anti-age partner može biti upravo brend Vichy. Vichy je kreirao specijalnu Liftactiv Supreme liniju sa ciljem da vašoj koži pruži najbolju anti-age negu protiv dubokih bora i gubitka čvrstoće, sa efektom liftinga – a na linku ispod možete saznati više o proizvodima iz ove revolucionarne linije.

Uz redovnu negu kože adekvatnim proizvodima spolja, kožu je potrebno negovati i “iznutra”. Na kvalitet vaše kože utiču zdrav san, odsustvo stresa, zaštita od štetnog UV zračenja, ishrana i vitamini koje unosite, kao i adekvatna količina vode koja će obezbediti njenu hidriranost. Zato je naša preporuka da tokom svog “Anti-age izazova” izgradite ove zdrave navike, kojih ćete se i kasnije kroz život pridržavati.

  1. Pružite svom organizmu zdrav san, od najmanje 8 časova dnevno. San je ključan za obnovu celokupnog organizma, pa tako i vaše kože. Takođe, spavajte na leđima kako biste izbegli takozvane “bore spavalice”, koje nastaju kada vam je lice prislonjeno uz jastuk.
  2. Pokušajte da umanjite izlaganje stresnim situacijama. Stres utiče na naš organizam i više nego što smo toga svesni, jer može dovesti do pada imuniteta ili hormonskog disbalansa koji dovode, između ostalog, do bržeg starenja kože.
  3. Zaštita kože od štetnog UV zračenja je jedan od ključnih faktora za održavanje mladolikosti kože – a trebalo bi da je primenjujemo svakoga dana, i u letnjim i u zimskim mesecima. Zato u okviru Vichy Liftactiv Supreme linije možete pronaći pomenutu Vichy Liftactiv Supreme negu protiv bora i za učvršćivanje sa SPF30.
  4. Ishrana i te kako utiče na kvalitet naše kože – a najvažnije kod ishrane je da bude raznovrsna, kako biste u organizam uneli što više vitamina i proteina, kao i da bude prilagođena potrebama vašeg organizma (u slučaju intolerancija ili alergija).
  5. Kako biste sprečili dehidriranost kože, izuzetno je važno da redovno unosite adekvatnu količinu vode u organizam, jer bez dovoljno vode ćelije gube punoću – što rezultuje neujednačenom i “krhkom” kožom.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Pastelni tonovi i snaga ženstvenosti u najnovijoj reviji brenda Fendi – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Vremenska prognoza – 26. februar