Pokaži raskoš svoje kose novu KÉRASTASE liniju za sve tipove talasastih i kovrdžavih kosa – WANNABE MAGAZINE

U Kérastase brendu, verujemo da svaka kosa zaslužuje podjednaku pažnju, bez obzira na teksturu i tip vlasi. Naš cilj je da pružimo profesionalnu, luksuznu negu za sve i osnažimo žene da istaknu svoju prirodnu lepotu i jedinstvenost. Okružili smo se najboljim frizerima ekspertima i naučnicima kada je u pitanju kovrdžava kosa kako bismo razumeli potrebu i razvili adekvatnu tehnologiju. I rezultat je Curl Manifesto, profesionalna luksuzna nega koja odgovara na želje i izazove žena sa svim tipovima talasastih i kovrdžavih kosa.

Sa jedinstvenom kombinacijom sastojaka: negujućeg Manuka meda, ojačavajućeg ceramida i hidrirajućeg glicerina, ova luksuzna nega čini kosu 83% više hidriranom i 87% jačom.* Biološki posmatrano, kovrdžava kosa ima identičnu strukturu kao i ravna kosa, međutim ključna razlika je da je kordžavi tip kose prirodno više suv i sklon lomljenju. Iz tog razloga je kovrdžavoj kosi neophodno pružiti intenzivnu hidrataciju i adekvatne proizvode koji će definisati i osigurati pokretljivost svake kovrdže.

Vizual e1620831816319 Pokaži raskoš svoje kose novu KÉRASTASE liniju za sve tipove talasastih i kovrdžavih kosa

*Instrumentalni test nakon Curl Manifesto kupke, maske i spreja

Zvezda proizvod ove linije je Curl Manifesto Refresh Absolu sprej koji osvežava kovrdže, drugi dan nakon pranja kose, sa laganom teksturom koja momentalno hidrira i vraća definiciju kovrdži. Ovaj sprej štiti kosu od vlage u vazduhu tokom 24h* i reaktivira hidrataciju i oblik kovrdži i pruža 3x više sjaja* između pranja kose.

Vreme je da proslavite ono što vas čini jedinstvenim, vreme je da zavolite oblik svoje kose, vreme je da zavolite svoje kovrdže i poželite dobrodošlicu Curl Manifesto luksuznoj nezi! Pokažimo raskoš vaše kose!

Curl Manifesto cela linija e1620831837348 Pokaži raskoš svoje kose novu KÉRASTASE liniju za sve tipove talasastih i kovrdžavih kosa

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Balans u ishrani bez dijete? Moguće je uz ovih 5 saveta – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Oslobodite svoj um – odbacite ono što ne možete da kontrolišete – WANNABE MAGAZINE