Pogledajte trenutak kada je Jokić saznao da je MVP, iz momenta su grunule ovacije saigrača

Trenutak koji će pamtiti dok je živ

Trenutak za istoriju – Nikola Jokić je MVP najjače lige sveta, potpuno zasluženo!

Vest da je osvojio najprestižnije moguće individualno priznanje, srpskog centra je zatekla u hotelu sa saigračima gde čeka drugi meč serije polufinala Zapada sa Finiks Sansima.

Bez preterane euforije i tradicionalnog polivanja raznim tekućinama, jakih emocija i prevelike galame, baš tako je kompletna ekipa dočekala vest da je Jokić najkorisniji igrač lige, kao da se znalo kome će pripasti nagrada i samo se čekalo proglašenje.

Naravno, aplauz nije izostao, momentalne ovacije i pokliči takođe, i Jokić je samozadovoljno aplaudirao, dok se oko njega pojačavala buka saigrača i pljeskanja dlanova.

Vrlo brzo je sve utihnulo, pa je trener Meloun, koji je i saopštio lepu vest, mogao da nastavi svoje obraćanje igračima na temu meča sa Finiksom.

A Jokić, taj skromni momak i najveći majstor košarke na svetu u ovom trenutku, osmehom koji se nije video pod maskom, sebi kao da je rekao, setivši se one čuvene fotografije iz rane mladosti:

“Bucko, uspeo si!”

Jokić je posle proglašenja, ustao i održao kratak govor pred saigračima, skromno, u svom stilu poručio da je MVP trofej zasluga cele ekipe, a ne samo njegova.
Sve vas volim – poručio je Nikola na kraju.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Bravo, Nikola! Ameri se poklonili Jokiću, Srbin je MVP najjače lige sveta!

Read Next

KORONA VIRUS COVID-19 U SRBIJI – AKTUELNO STANJE – Beograduživo.rs