• December 5, 2021

Pogledajte fotografije poznatih ličnosti koje se ne boje svog prirodnog izgleda bez šminke

Nemojte nas pogrešno razumeti. Šminka je sjajan način da izrazite svoju ličnost i estetiku, da prikrijete nepravilnosti, da uživate u svom izgledu i osećate se seksi. Ukoliko volite da se šminkate, uživajte u tome u potpunosti – i ako vam neko slučajno kaže da izgledate potpuno drugačije sa šminkom, recite mu “naravno, nisam se ni šminkala da bih izgledala isto!” Ipak, nekad je lepo biti i bez šminke i uživati u svojoj negovanoj koži, bez loših osećanja i bez brige oko toga kako ćete izgledati drugima. Nekada upravo nenošenje šminke može biti pravi #powermove koji će vam vratiti samopouzdanje i dobar osećaj u svojoj koži, jer ćete razumeti da lepota nije u silnim beauty i makeup preparatima koje koristite. Zato, kako bismo vas ohrabrili i inspirisali da prihvatite i volite sebe sa šminkom, ali i bez nje – izdvojili smo fotografije šest poznatih ličnosti koje ne kriju svoju prirodnost i otvoreno je dele sa svetom na društvenim mrežama. Uživajte!

Lady Gaga

Lady Gaga je savršen primer osobe koja voli sebe i sa šminkom, i bez nje. Ona uživa u kreiranju najrazličitijih neobičnih i ekscentričnih makeup lookova, ali isto tako se i ne boji da pokaže svoju prirodnu lepotu. Takođe, Lady Gaga ponosno pokazuje svoje “nesavršenosti” na licu, i ne podleže trendu izrazitih estetskih korekcija. Svačije je pravo da svoje lice koriguje na koji god način želi, ali prija nam da vidimo jedno različito lice u moru sličnih, gotovo istih.

Adele

Muzičarka Adele nedavno je izgubila veliki broj kilograma, uz izuzetnu upornost i posvećenost – i drago nam je da vidimo da se ona oseća dobro u svom telu. Isto tako, ona je prihvatila i svoju prirodnu lepotu, te je često u poslednje vreme možemo videti i bez šminke, iako priznajemo da sjajno izgleda sa klasičnim mačkastim ajlajnerom! Adele zaista sve može da iznese, a njena lepota uvek zrači iz nje.

Jennifer Lopez

Latino diva J.Lo oduvek je važila za jednu od najvećih holivudskih lepotica – a ona ovu titulu drži i dan-danas, iako je napunila 52 godine. Ona svoju kožu brižljivo neguje i ne boji se da pokaže svoj prirodni izgled bez šminke na Instagramu, što znači mnogim ženama koje se ugledaju na nju i njen fizički izgled. Jennifer je takođe poznata i po svom izvajanom telu koje održava redovnim vežbanjem, a ona je pravi primer toga koliko zdrav život, nega i treninzi utiču na našu mladolikost. Ah, kada bismo svi bez šminke izgledali kao J.Lo!

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Top 5: Ovi potezi su obeležili Zvezdin trijumf (VIDEO) – Sportklub

Read Next

Mali izgovori kojima mnogo škodite sebi