Podraščanin: Kao i sve u životu – sve po zasluzi – Sportklub

Marko Podraščanin nakon poraza od Italije u polufinalu Evropskog prvenstva kaže da je Italija sasvim zasluženo opravdala epitet iznenađenja šampionata i palsirala se u finale.

odbojkaška reprezentacija Srbije

Srbija bez finala, sa Poljacima za bronzu

„Znate kako, kao i sve u životu – sve po zasluzi. Italija je zasluženo danas pobedila. Pre utakmice sam pričao da igraju jako dobro, da su sigurno veliko iznenađenje, da jako dobro primaju servis, a samim tim sa dobrim dizačem kao što je Simone Đaneli, njegova igra i njegov kvalitet dolaze do izražaja. Velika je šteta zbog prvog seta zato što smo dobro otvorili utakmicu, vodili sa nekih 9:5. Tu je trebalo da stvorimo neki pritisak zato što smo deset, možda i više, godina iskusniji, da imamo mnogo ovakvih utakmica u nogama“, rekao je Marko Podraščanin nakon utakmice.

„Ali, prva dva seta izgubljena na razliku, kasnije smo se vratili na jedvite jade i dobili taj treći set. A onda totalni pad i energetski i igrački. Zaslužena pobeda Italije iako je trenutno jako kasno pokušaćemo da skupimo što više energije, da dobro spavamo zato što sutra igramo protiv domaćina za bronzu. Osvojiti medalju na ovako teškom Evropskom prvenstvu svakako bi bio veliki rezultat“, zaključio je Podraščanin.

Meč Srbija – Poljska igra se u nedelju u terminu od 17:30.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

NA ADI PRONAĐENO BEŽIVOTNO TELO – Beograduživo.rs

Read Next

Retro holivudski talasi su novi trendy način za stilizovanje kose, koji obožavaju i poznati