• December 9, 2023

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV MIKE ALEKSIĆA NA ŠTETU SEDAM OŠTEĆENIH – Beograduživo.rs

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv profesora glume Miroslava Mike Aleksića, a pored toga predloženo je produženje pritvora. Zbog zaštite privatnosti učesnika u postupku predloženo je isključenje javnosti tokom trajanja glavnog pretresa.

U optužnici Miroslavu Antiću na teret se stavlja izvršenje dva produžena krivična dela silovanja, dva krivična dela silovanja, jedno produženo krivično delo nedozvoljenih polnih radnji i četiri krivična dela nedozvoljenih polni radnji, na šetu sedam oštećenih.

 O potvrđivanju optužnice i o predlogu pritvora odlučivaće Viši sud u Beogradu.

Podsećanja radi, javnost je za slučaj Miroslava Aleksića saznala u januaru, kada je glumica Milena Radulović ispričala da je silovana od strane profesora glume Miroslava Aleskića.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Na pomolu nova transfer bomba Zvezde, posle Dragovića i Prijović blizu dolaska!

Read Next

RADNIK POGINUO NAKON PADA SA SKELE NA GRADILIŠTU – Beograduživo.rs