Počelo je snimanje nove serije “Pam & Tommy”, a ovo je glumica koja će igrati Pamelu Anderson – WANNABE MAGAZINE

Ima nešto u love-hate odnosima što nas je oduvek intrigiralo. Od književnih parova poput Cathy i Heathcliffa u “Orkanskim visovima” preko filmskih likova kao što su Noah i Ally u “Beležnici” do real life partnera Eminema i njegove žene Kim – sve su to primeri odnosa koji su budili nešto gotovo voajersko u nama. Znajući to, televizijska mreža Hulu rešila je da snima TV seriju o Pameli Anderson i njenom bivšem mužu Tommyju Leeiju. Ulogu plavokosog seks-simbola 90-ih igraće tridesetdvogodišnja glumica Lily James, koju smo imali prilike da gledamo kao Pepeljugu u istoimenom igranom filmu. U nastavku teksta pogledajte sve što znamo o novoj seriji “Pam & Tommy” čije je snimanje u toku, kao i neverovatnu transformaciju britanske glumice.

Radnja smeštena u trenutku kada je njihov seks snimak dospeo u javnost

Ono što je za sada poznato javnosti je da će ostvarenje “Pam & Tommy” biti serija od osam epizoda koja će pratiti život dve zvezde nakon skandala koji im je promenio život. Kako je Hulu najavio, serija će se osvrnuti na njihovu romansu koju su krunisali brakom posle samo 96 sati poznanstva 1995. godine. Objasnili su da je to komična mini-serija bazirana na istinitoj priči koja stoji iza objavljivanja prvog viralnog videa u istoriji.

Pepeljuga postaje seks-simbol

Britanska glumica Lily James je do sada uglavnom igrala nežne dame kao što su Pepeljuga, u Diznijevoj adaptaciji istoimenog crtanog filma ili Rebeka, u Netflixovom pokušaju da oživi Hičkokov film iz 1940. godine. Sada je konačno dobila priliku da se oproba u potpuno drugačijoj ulozi u kojoj će moći da se oslobodi svih korseta i moralnih stega u koje je morala da se “uvuče” u prethodnim ostvarenjima. Sada ima priliku (i to izazovnu) da predstavi lik Pamele Anderson – i to ne u bilo kojem periodu, već one iz devedesetih. Njenog životnog partnera, bubnjara grupe Mötley Crüe, Tommyja Leeja, igraće glumac Sebastian Stan koga smo imali prilike da vidimo i u Marvelovom univerzumu, a i u kultnoj seriji Gossip Girl kao Cartera Baizena.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Dešan o “pomilovanju” Benzeme: Ne smem da mislim samo o sebi – Sportklub

Read Next

Zašto mislite da vas ljudi vrednuju i kritikuju mnogo više nego što zaista čine