Po čemu se razlikuju srodna duša i twin flame

Da li vam se nekada desilo da samo “kliknete” sa nekom osobom? Čini se kao da možete da se razumete pogledima ili kratkom gestikulacijom. To je osoba sa kojom razgovarate o svemu i imate potpuno poverenje u nju. Ne postoje uslovi u vašem odnosu i sve rešavate razgovorom, u stanju ste da satima filozofirate o najdražoj predstavi ili seriji i nije vam dosadno kad ste zajedno. Osećate kad je pravi trenutak za priču, ali i kad je trenutak za ispijanje kafe bez izgovorene reči.

Bilo da je reč o vašem partneru ili prijatelju, ovo je odnos za poželeti.

A sad, da li ste nekada imali osećaj da jednostavno ne možete bez neke osobe? Volite da bude tu i želite da kroz sve lepo i manje lepo prolazite zajedno. Onda je vreme da pokrenemo temu kosmičke veze koja se mnogima desi u životu, samo što pojedini nisu sigurni koja je njena tačna definicija.

Šta je srodna duša?

Ovaj termin često povezujemo sa emotivnim partnerom, ali zapravo ne mora da bude reč o njemu. Srodna duša ne mora da bude naš emotivni partner, već i brat, sestra, prijatelj ili prijateljica. Jednostavno, to je osoba sa kojom se uvek i u svakom trenutku razumete i jedno drugo podržavate u svemu (čak i u trivijalnostima). Pa, kakva bi to srodna duša bila da vas makar jednom nije naterala da napravite skandal u javnosti?

Srodne duše su dve duše kojima je suđeno da budu zajedno i ono što nekada možete da čujete od svog astrologa je upravo: Da ste bili na dve različite strane sveta, vi biste se ponovo pronašli.

Pročitajte i ovo: Pronađite svoj životni put uz numerologiju

Kako da prepoznate srodnu dušu?

Srodne duše se ne prepoznaju, one se pronađu pod čudnim okolnostima. Pojedine ste možda pronašli još u detinjstvu na času matematike ili neposredno pre testa iz biologije. Druge ste upoznali slučajno u parku ili kafiću, izlasku ili bioskopu. Treće ste ramenom zakačili u prolazu i čim su vam se pogledi sudarili znali ste da je to – to. Srodne duše se pronalaze i u teškim momentima, dok čekate u redu kod zubara i kolena vam klecaju, srodna duša ustane i ustupi vam mesto na klupi. U drugm još težim momentima kroz koje svako pre ili kasnije prođe, srodna duša bude tu kao podrška i oslonac.

Šta je twin flame?

Twin flame se opisuje kao jedna duša koja se nalazi u dva tela, dakle, par koji deli energetski identitet, ali se kreira kao dve polovine. Ženska i muška polovina jedna duše. Kao rezultat odvajanja pri zori vremena u istoriji čovečanstva, dve drugačije ličnosti koje su bile jedno su kreirane. Smatra se da pre upoznavanja srodne duše morate da upoznate twin flame u kome se ogledaju sve slabosti i mane. Dakle, vaš twin flame ne mora nužno da bude vaša podrška i izvor dobre energije, već u vama može da budi i negativne strane.

Twin flame je osoba koja je toliko slična vama da ne možete da poverujete. Toliko ste identični da zbog toga i dolazi do čestih sukoba, ali ako ste u ovakvoj vezi, onda najbolje znate na koji način možete da obuzdate strasti i ostvarite bolju komunikaciju.

U čemu je razlika?

Ponavljamo, srodne duše su dve duše kojima je suđeno da budu zajedno i koje će se u trenutku sigurno sresti. Srodnih duša možete imati i nekoliko, dok twin flame imate samo jedan, dakle, jedna osoba ne može da vam bude i jedno i drugo.

Stručnjaci veruju da su veze sa srodnim dušama kvalitetnije i zdravije, jer u svakom trenutku štitite i sebe i nju, dok twin flame ne mora da bude vaš idealan spoj.

Naslovna fotografija: instagram.com/meganfox

Dragana Stojanović

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Zvanično: Đoković može u Australiju – Sportklub

Read Next

Aura frizure – kako da svoju energiju uskladite s kosom