Pitanja kojima ćete otkriti da li je vaš partner vaša srodna duša

Znate da je neko vaša srodna duša kad osetite vrstu ljubavi kakvu ranije niste iskusili, a ta ljubav ne ostaje na površini. Ona doseže do dna vašeg bića i u njoj osećate svetost otkrovenja. Ako vam se čini da vam se čini, dvoumite se i nemate jasnu perspektivu, evo pitanja na koja treba da odgovorite, da biste sebi razjasnil – da li je osoba sa kojom ste vaša srodna duša. 

Da li se osećate sigurno i zaštićeno pored njega?

Kakvo vam je stanje u glavi – da li postajete smireni i opušteni u društvu partnera, ili se osećate uznemireno i haotično? (Svakako, prisustvo srodne duše donosi energiju radosti i mira). 


Da li vam je srce na mestu? To je čudno pitanje, ali tačno znate ako je tako. Osećaj da vam je srce na mestu je onaj kad se osećate blaženo i ispunjeno na neki način koji nema veze sa praktičnim i svakodnevnim stvarima. 

Da li osećate snažnu povezanost? To je ono kad tačno znate šta misli i kako se oseća i umete bolje od njega to da izrazite, ili to učinite umesto njega, trenutak pre nego što se njegova misao oblikovala i pretočila u reči. 

Da li mu verujete? Ne misli se na ono, da li verujete da vam govori istinu i ne laže vas, nego, da li mu verujete toliko da biste bez oklevanja položili svoj život u njegove ruke. 

Da li neke sasvim obične trenutke doživljavate kao posebno uzvišene ili romantične? 

Da li vas partner inspiriše? 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Ovo su 4 serije koje nisu doživele popularnost koju su zaslužile

Read Next

Ljubavni horoskop za jun 2021.