Piksijeva ćerka krstila naslednice: Sve 3 obučene kao princeze, a dekoracija oduzima dah

Dragan Stojković Piksi, Snežana Stojković, porodica

Anja Valente, Foto: MN Press

Anja Valente, ćerka Dragana Stojkovića Piksija i Snežane Stojković, krstila je svoje naslednice u rusko-pravoslavnoj katedrali u Parizu.

Naime, Anja je na svom Instagramu podelila delić atmosfere na kojima njene naslednice poziraju u belim anđeoskim haljinama.

Devojčicama je sakrila lice belim srcima, ali se može primetiti da su izgledale prelepo, a i njihova majka.

Na fotografijama je označena i rusko-pravoslavna katedrala u Parizu, koja je poznata kao “Putinova”, a važi za spektakularnu građevinu.

Dekoracija koju su priredili za svoje mezimice izgledala je čarobno, a sve je podsećalo na pravu bajku u kojoj su njih dve glavne princeze.

Podsetimo, t okom 2018. godine Anja i italijanski automobilista Igo Valente organizovali su čak tri svadbena veselja. Prvo je bilo upriličeno u Parizu sredinom februara, potom su krajem aprila organizovali slavlje na Azurnoj obali u gradiću Antib, dok su u Beogradu okupili brojne prijatelje i saradnike u drugoj polovini maja. Tada su se venčali u Sabornoj crkvi,a više fotografija pogledajte u galeriji.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Provokativne tetovaže pobednika Evrovizije zapazili su svi: Jedna od njih znači “Momci plaču”

Read Next

Đoković upisuje fakultet: “Neću u politiku, to je prljav sistem kome nisam dorastao”