• February 28, 2024

Pijani mladić u Pakracu čašom gađao konobaricu: A onda je i ona prijavljena jer ga je poslužila

Hrvatska policija 1200px

Foto: Shutterstock

U noći između četvrtka i petka oko 0:15 u Pakracu u ugostiteljskom objektu u Bolničkoj ulici došlo je do incidenta, nakon kojeg su prekršajno prijavljeni gost koji je remetio red i mir u kafiću te konobarica koju je napao.

Naime, kako javlja policija, 21-godišnjak je staklenim čašama gađao 21-godišnju radnicu i razbio čašu, a policija je kasnije potvrdila da je bio pod uticajem alkohola, prenosi Index.

Njega je policija odvela i smestila u posebnu prostoriju policije na trežnjenje te protiv njega sledi optužni predlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

No, neugodni gost nije jedini koji je zaradio prekršajnu prijavu. Policija javlja da su prijavili i 21-godišnju konobaricu jer je posluživala piće alkoholisanoj osobi.

Na kraju je utvrđeno i da je 45-godišnji vlasnik ugostiteljskog objekta dozvolio da kafić radi duže od radnog vremena i protiv njega sledi prijava o počinjenom prekršaju Državnom inspektoratu zbog prekršaja iz Zakona o ugostiteljskoj delatnosti.

(Telegraf.rs)

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Приштина усвојила одлуку о уклањању налепница за возила са српским таблицама

Read Next

PARKING SERVIS PROMENIO ODLUKU O KONTROLI NAPLATE PARKIRANJA ZA PRAZNIKE – Beograduživo.rs