Pet filmova koje bi trebalo da pogledate dok čekate termin za svoje venčanje – WANNABE MAGAZINE

Sve one koji su planirani venčanje prošle i ove godine potpuno je poremetila pandemijska godina. Kao da planiranje događaja koji će promeniti naš život nije dovoljan stres sam po sebi, konstantno otkazivanje i pomeranje nam je dodatno otežalo život. Oni koji su događaj zakazali za 2020. pa ga pomerili za 2021. opet će morati da nazovu svih 250 gostiju i kažu da se venčanje (ponovo) pomera. Dok čekate 2022. ili neka bolja, zdravija vremena, možete da uživate u svojoj vezi i u slobodnim trenucima pogledate poneki film o venčanju koji će vas podsetiti da svi prolaze kroz iste faze tokom planiranja, kao i da su sve one vredne nerviranja – što uglavnom shvatite onog trenutka kada dođe vreme za prvi bračni ples.

U nastavku teksta pročitajte koji to strani filmovi u fokusu svoje radnje imaju planiranje venčanja.

My Best Friend’s Wedding

Jedan od prvih filmova u kojem smo se zaljubili u Juliu Roberts je upravo ovaj film. Ona igra ulogu Julianne Potter, devojke čiji najbolji prijatelj objavljuje da se ženi za 4 dana. Prisećajući se trenutka kada su jedno drugom obećali da će se uzeti ukoliko ne nađu partnere do 28. godine, ona shvati da je zaljubljena u njega. Na sve načine pokušava da sabotira venčanje, ali nailazi na prepreke jer je buduća mlada savršena žena i snajka kojoj je nemoguće pronaći manu.

The Wedding Planer

Mary Fiore ima svoj životni poziv, a to je planiranje venčanja. Ambiciozna je, vredna, izuzetno organizovana i tačno zna šta da uradi ili kaže kako bi napravila magičan događaj o kojem sve mlade maštaju. Kada se saplete (bukvalno, ne metaforički) o lepog doktora, njen zauzet ali nekomplikovan život se preokrene – jer je on mladoženja na najvećem venčanju u njenoj karijeri! Mary onda postane rastrzana između svoje dužnosti da mu pomogne da oženi svoju devojku ili da i sama po prvi put postane nevesta. Najveća lekcija koju će naučiti je da, kad je ljubav u pitanju, ne možete planirati.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Prekinite da koristite reč “izvini” i zamenite je ovim izrazima – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Kako svaki horoskopski znak prikriva svoju zaljubljenost – WANNABE MAGAZINE