Penelope Cruz kao samohrana majka u novom filmu Pedra Almodóvara

Penelope Cruz će se oprobati kao sredovečna samohrana majka u Parallel Mothers, novom filmu španskog režisera Pedra Almodóvara, a kuća Sony Pictures objavila je i trejler. Penelopin lik slučajno zatrudni, i to sa čovekom koji ne želi da postane otac. Budući da je ovo Almodóvarov film, ne sumnjamo da će biti prožet dramom, ekscentričnošću i crnim humorom.

Dve žene, Janis (Cruz) i Ana (Milena Smit), upoznaju se u bolničkoj sobi u kojoj se obe porađaju. Obe singl dame su greškom zatrudnele. Sredovečna Janis ne žali. Uzbuđena je. Sa druge strane, preplašena Ana je adolescentkinja pod traumom. Kaje se. Janis pokušava da je ohrabri dok se kao mesečarke kreću kroz bolničke hodnike. Nekoliko reči koje razmene u nekoliko sati stvoriće međusobnu veoma blisku vezu, koja će se razvijati i komplikovati na tako odlučan način da će obema promeniti život.

Ovo će biti 22. film Pedra Almodóvara sa kojim je Penelope više puta sarađivala. Pojedine najbolje uloge ostvarila je upravo u njegovim ostvarenjima, kao što su Carne tremula (1997), Todo sobre mi madre (1999), Volver (2006), Los abrazos rotos (2009), Los amantes pasajeros (2013), Julieta (2016) i Dolor y gloria (2019). Za Volver je bila nominovana za Oscara, koji je potom dobila za ulogu u filmu Vicky Cristina Barcelona (2008) Woodyja Allena. Ovo ju je učinilo prvom španskom glumicom koja je nominovana i dobila ovu najprestižniju filmsku nagradu. Penelope je i prva španska glumica koja ima svoju zvezdu na Stazi slavnih u Holivudu. Za portret Donatelle Versace u TV seriji The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story bila je nominovana za Primmetime Emmy u kategoriji za izvanrednu sporednu glumicu.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Ovo su frizure koje će dominirati u jesenjoj sezoni 2021. godine

Read Next

Vremenska prognoza – 30. avgust