Pekersi slavili u duelu kvoterbek divova – Sportklub

Grin Bej Pekersi srušili su u gostima Tampa Bej Bakanirse 14:12 u NFL šampionatu, a Aron Rodžers je u sudaru dvojice velikana na poziciji kvoterbeka bio bolji od Toma Brejdija.

U prvom poluvremenu Pekersi su bili skoro savršeni. Jeste Tampa već posle prvog napada povela 3:0, ali je u nastavku ovog dela igre sve bilo u znaku Grin Beja.

povezane vesti

Aron Rodžers je dodavanjima za tačdaun pronašao Lazara i Dabsa, a jednom su ispustili loptu na jardu od end zone. Na poluvreme se otišlo rezultatom 14:3 za Pekerse.

Međutim, Grin Bej se u drugom poluvremenu ofanzivno potpuno ugasio. Na njihovu sreću ni Brejdijeva Tampa nije blistala, pre svega zahvaljujući sjajnoj odbrani tima iz Viskonsina. Fild golom u trećoj deonici Sakopa Tampa je prišla na minus osam, odnosno na posed od rivala.

Usledio je period u kojem su odbrane potpuno dominirale. Tampa je dobila poslednju šansu na dva minuta do kraja, da poravna skor. Brejdi je na 14 sekundi pre kraja bacio pas za tačdaun ka Raselu Gejdžu, ali nisu iskoristili pretvaranje za dva poena i slavlje gostiju moglo je da počne.

Rodžers je meč okončao sa 225 jardi osvojenih kroz vazduh, dva pasa za tačdaun i presečenom loptom. Brejdi je na drugoj strani stigao do 271 jarde i dodavanja za tačdaun.

Džeksonvil predvođen Trevorom Lorensom je deklasirao u Los Anđelesu Čardžerse 38:10. Lorens je meč okončao sa 262 jarde kroz vazduh i tri pasa za tačdaun.

Šampioni Los Anđeles Remsi su pobedili na gostovanju Arizoni 20:9. U duelu je viđen samo jedan tačdan i bio je delo Kupera Kapa, koji je istrčao 20 jardi, za ulazak u end zonu.

Prvi trijumf u sezoni ostvarili su Atalanta Falkonsi, koji su u gostima slomili otpor Sijetl Sihoksa 27:23.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

Kejn: Dobar rezultat na Svetskom prvenstvu briše sve minuse – Sportklub

Read Next

Insulinska rezistencija i depresija – kombo koji nikome ne bih poželela