Partizan se ogradio od navijača koji su pogrdno skandirali predsedniku Vučiću

– Uprava FK Partizan braniće svoj klub i nikome neće dozvoliti da strahom i uvredama pokuša da oskrnavi državu, FK Partizan i sport – piše između ostalog u saopštenju

Fudbalski klub Partizan izdao je saopštenje u kojem se navodi da se ograđuju od grupice navijača koja je pogrdno skandirala predsedniku Aleksandru Vučiću na meču crno-belih sa Proleterom u Novom Sadu.

Saopštenje prenosimo u celosti:

FK Partizan se ograđuje od grupe “navijača” koji su sinoć na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu, tokom utakmice Proleter – Partizan, pogrdno skandirali i vređali predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. FK Partizan se protivi političkim parolama i zloupotrebama navijača na stadionima u političke svrhe. Ističemo da nijedan član aktuelne uprave FK Partizan ne bi sebi dozvolio da podrži vredjanje institucija države Srbije.

FK Partizan nije bio organizator jučerašnje utakmice i zato ne može da snosi odgovornost za neprimereno ponašanje grupe navijača na Zapadnoj tribini. Istovremeno, FK Partizan se zahvaljuje navijačima na Južnoj tribini i većini gledalaca na Zapadnoj tribini stadiona “Karađorđe” zbog fer i sportskog navijanja i podrške našem timu, koji je na gostujućem terenu, uz odličnu igru, ostvario ubedljivu pobedu u prvom kolu Ling Long Super Lige.

FK Partizan prepoznaje i podržava sve napore Predsednika Republike i ostalih institucija Države, koji doprinose da se kvalitet fudbala i sporta u našoj zemlji podigne na viši nivo.

Uprava FK Partizan braniće svoj klub i nikome neće dozvoliti da strahom i uvredama pokuša da oskrnavi državu, FK Partizan i sport.

FK Partizan sve predstavnike medija doživljava kao partnere, sa zajedničkim ciljem – informisanje javnosti i armije navijača o svim aktuelnim događajima u našem klubu. Otvoreni smo za svaku dobronamernu kritiku, protiv smo senzacionalističkih naslova koji ne doprinose stvaranju pozitivne atmosfere i prevazilaženju problema.

Želimo regularnu domaću Ligu, uspešan nastup FK Partizan i ostalih srpskih klubova na Evro sceni, pune tribine sportskih objekata, na kojima će navijači bodriti fudbalere.
Za druge se navija, Partizan se voli! – piše u saopštenju Partizana.

Video: Uslovi su više za vaterpolo nego za fudbal: Ni pljusak nije zaustavio utakmicu Proleter – Partrizan

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Vremenska prognoza – 18. jul

Read Next

Na Marakani grme posle kiksa s Vojvodinom: “Oštećeni smo za penal i dva boda”