Parker: Nismo mogli da preživimo, ovaj nivo je brutalan – Sportklub

Menadžer Fulama Skot Parker se posle poraza od Barnlija (0:2) i ispadanja iz Premijer lige složio sa Aleksandrom Mitrovićem da “nisu bili dovoljno dobri” da ostanu u elitnom rangu engleskog fudbala.

Fulam na čak 11 utakmica ove sezone kao domaćin nije uspeo da postigne gol:

Ovo se naziralo, ali ne umanjuje razočaranje i tugu koju osećam večeras. Utučen sam. Bilo je dobrih momenata ove sezone, određenih poboljšanja, ali čini se da smo zakazali. Nismo bili dovoljno dobri„, kazao je Skot Parker i dodao:

U ovom meču se videla čitava naša sezona. Između dva šesnaesterca je sve bilo dobro, ali dok smo u defanzivi napravili greške i primli dva gola, u napadu nismo imali prava rešenja kad je trebalo da postignemo gol. Nedostajao nam je kvalitet u određenim trenucima. Igrači su se trudili i borili, ali trebalo je još da biste preživeli na ovom nivou. Ovaj nivo je brutalan. Mali detalji su ključni„.

Završiti sezonu kako treba

Engleski mediji postavljaju pitanje da li će Skot Parker ostati na klupi Fulama. Taj odgovor ne zna ni on.

Klub bi trebalo da donosi velike odluke. Imali smo ispadanje, ulazak u Premijer ligu i opet ispadanje. Nije to ono što smo želeli. U ovom trenutku osećam samo tuge. Narednih dana nam predstoje duga razmišljanja i pregrupisavanja. Moj posao je da osiguram da sezonu završimo na pravi način„, zaključio je Skot Parker.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

Mitrović realan posle ispadanja: Nismo bili dovoljno dobri – Sportklub

Read Next

Trinkijeri o tome šta znači biti trener – Sportklub