• February 28, 2024

Pamela Anderson je novo lice modne kuće Proenza Schouler

Kanadsko-američka ikona Pamela Anderson razbija tradicionalne standarde lepote – nakon što je na Nedelji mode u Parizu bila bez šminke, ona nastavlja da promoviše prirodan izgled u kampanji modne kuće Proenza Schouler za proleće 2024.

Pamela Anderson – Proenza Schouler kampanja

Pamela je u fotogradisana u novoj kolekciji, u kojoj zauzima ležeran stav dok se opušta na minimalističkom nameštaju. Njena odevna kombinacija predstavlja nam blejzer jakih ramena koji balansira muški i ženstveni stil. Ispod njega, Pamela nosi mrežastu maksi-haljinu, dok su odvažne boje prikazane kroz manikir i nagoveštaj plastične tašne.

Ne tako davno, Anderson je objasnila svoju odluku da prestane da se šminka (što nije morala). U intervjuu, ona je objasnila da je njen šminkerka Alexsis Voguel umrla od raka dojke 2019. godine i od tada se Anderson nije osećala prijatno da se šminka bez nje.

O svojoj odluci da izbegne tradicionalne standarde lepote koji se očekuju od poznatih ličnosti, aktivistkinja za prava životinja i majka dvoje dece nedavno je govorila za francuski Vogue.

„Nisam došla na Nedelju mode u Parizu i pomislila: ‘Neću da nosim nikakvu šminku.’ Ne znam, nešto me je trenutno spopalo. Oblačila sam se u prelepu odeću i pomislila sam da ne želim da se takmičim sa odećom. Ne pokušavam da budem najlepša devojka u sobi. Osećam se kao da je to samo sloboda, to je olakšanje. Nemam stilistu, nemam glam tim. Ja samo na neki način primenjujem taj slobodni stil”, kazala je Pamela.

Pročitajte i ovo: Najbolji stajlinzi Naomi Campbell sa modnih pisti iz devedesetih

Naslovna fotografija: instagram.com/fashionbiographed

Božica Luković

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Astrološka kompatibilnost slavnih: Koji poznati parovi se najbolje slažu (prema zvezdama)?

Read Next

Трамп поднео жалбу Врховном суду због уклањања са гласачког листића у Колораду