• November 28, 2023

Ovo su retro modni trendovi koje Jennifer Lopez iznova vraća u modu – WANNABE MAGAZINE

Jedna od modnih ikona svih nas milenijalaca bila je (kao što je i danas) latino diva, pevačica i glumica Jennifer Lopez. Njene plitke, baggy pantalone, crop top majice, matching trenerke, atraktivne bunde i puff jakne bile su sve što smo želeli da nosimo, a da budemo iskreni, ove odevne komade nosili bismo i dan-danas! Možda nas baš zato i toliko raduje činjenica da mnoge od Y2K modnih trendova koji su bili popularni ranih dvehiljaditih, kad je njena karijera bila u usponu, J. Lo sada vraća na velika vrata. U nastavku vam predstavljamo nekoliko retro trendova koje je ponovo popularizovala u 2022. godini i koje ćemo garantovano viđati i na trenutno aktuelnim, muzičkim divama mlađe generacije.

All denim look

Autfiti sačinjeni u potpunosti od teksasa definitivno su jedno od modnih obeležja ranih dvehiljaditih, a svako od nas je barem jednom u životu video fotografiju Justina Timberlakea i Britney Spears u matching denim autfitima. Jennifer Lopez je odlučila da ovaj denim šik vrati u 2022. godinu, a u vintidž stajlingu od teksasa fotografisala se u okviru kampanje za svoju kolaboraciju sa brendom Coach.

Matching trenerke i crop top dukserice

Još jedan J. Lo retro stajling koji smo mogli videti u okviru najnovije Coach kampanje je i onaj koji uključuje retro, pink trenerku sa crop top gornjim delom. Ova trenerka nas veoma podseća na nekada izuzetno popularni Juicy Couture brend, koji smo mogli videti na svim poznatim ličnostima koje su obeležile naša detinjstva. U ovoj trenerci ostvaruju se svi naši tinejdžerski modni snovi!

Više ogrlica oko vrata

Da li se sećate čuvenih fotografija sa Coachella festivala od pre desetak godina, na kojima možete videti glumicu Vanessu Hudgens u boho stilu, sa mnoštvom ogrlica oko vrata? Ukoliko je odgovor da, to pod jedan znači da ste verovatno ušli u tridesete godine i pod dva, da ste u godinama kada se vraćaju trendovi kroz koje ste već prošli, a mlađe generacije to zovu retro moda. U svakom slučaju, više ogrlica oko vrata ponovo je in, a sigurni smo da već imate svoje stare ogrlice koje su samo čekale ovaj trenutak.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Unikaha ubedljiva u Fuenlabradi, Srbi slabi – Sportklub

Read Next

Godina 2022. biće najbolja za ova tri horoskopska znaka – WANNABE MAGAZINE