Ovo su prirodni sastojci od kojih ćete dobiti punije usne, bez korišćenja filera

Kada su trendovi u svetu lepote u pitanju, ne možemo poreći da su pune usne sve popularnije, i da smo sve mi postale pomalo opsednute izgledom svojih usana. Nekima od nas prirodno su podarene pune, krupne usne, dok drugima ipak nisu – i tu dolazimo do pitanja, šta nam je činiti. Naravno, niko od nas ne mora da se povinuje aktuelnim beauty trendovima i značajno je da prihvatimo i volimo sebe takve kakvi jesmo, ali ako želimo da dodatno istaknemo i ulepšamo ono što već imamo – u tome nema ničega lošeg. Jednostavno, vaše lice i telo su samo vaša stvar, i sa njima možete učiniti šta god vam je po volji.

Ipak, ukoliko vam opcrtavanje usana olovkom nije dovoljno da postignete željene rezultate, i razmišljate o kozmetičkim procedurama kojima biste povećali svoje usne, kao što su hijaluronski ili trajni fileri – predlažemo vam da pre toga isprobate nekoliko neinvazivnih, prirodnih metoda. Uz to što su trenutno u prodaji i mnogi sjajevi za usne koji vaše usne mogu učiniti malo punijim, vi istovetan efekat zapravo možete postići sami, u kućnim uslovima, uz prirodne sastojke koje vam predstavljamo u nastavku teksta. 

Cimet

Cimet se kao sastojak u službi nege i lepote koristio već hiljadama godina unazad, jer je veoma efektan u stimulisanju krvotoka. Samim tim, on je i dan danas sastojak većine sjajeva sa plumping efektom – a vi cimet možete i svojevoljno dodati u svoj klasični sjaj, ili labelo koje svakodnevno koristite. Cimet u kapljicama možete dodati u svoj omiljeni sjaj za usne, ali nemojte preterivati, već dodajte tek nekoliko kapljica. Ovo će dati blagi efekat povećanja vašim usnama, ali ako želite da dobijete intenzivniji efekat – isprobajte drugu tehniku. U tom slučaju, cimet u prahu umešajte sa vazelinom, malsinovim uljem, medom ili bilo kojim tipom balzama za usne, a zatim ovu mešavinu nanesite na usne i ostavite je da deluje oko minut, pre nego što je skinete vlažnim peškirom. Osetićete peckanje na usnama,  ali ne brinite – to je samo znak da ima efekta!

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Prada je novi omiljeni brend mlade generacije Z, a evo i kako je došlo do toga

Read Next

Sunčan i topao vikend, temperatura do 28 stepeni