Ovo su najzgodniji mladi glumci Holivuda! – WANNABE MAGAZINE

Ne sporimo – Keanu Reevs, George Clooney, Antonio Banderas, Brad Pitt su i te kako zgodni i zauvek će biti seks simboli. Ali, dolaze nam nove generacije glumaca koji su prelepi i pretalentovani. Mnogi od njih već osvajaju ženska srca i to sa vrlo dobrim razlogom.

Tom Holland

Tom Holland je ’96 godište, i već je imao odlične uloge pre nego što se proslavio u ulozi Spider-Mana. Postao je poznat široj javnosti tek sa ovom ulogom i odmah smo primetili koliko je zgodan i prirodan. Tom je u vezi sa Zendayom i prelep su par, predstavljaju pravi couple goals. Sigurni smo da od Toma možemo očekivati pregršt kvalitetnih stvari u budućnosti.

Pročitajte i ovo: Evo zašto su Zendaya i Tom Holland apsolutni couple goals

Timothée Chalamet

Ako vam se sviđaju umetnički tipovi, onda ste dosad već primetili ovu mladu nadu kinematografije. U pitanju je Timothée Chalamet, koji ima izvanredan talenat za glumu. Veoma je harizmatičan, prirodan, svoj, prirodno skreće pažnju na sebe i izgleda predivno. Sa ovom novom generacijom glumaca možemo primetiti i da su se kriterijumi muževnosti promenili. U smislu da dečko ne mora da bude izvajan kao Apolon da bi bio smatran seksepilnim.

Noah Centineo

Ako gledate filmove na Netflixu, onda niste mogli da propustite da pogledate neki sa ovim izuzetnim glumcem. Noah Centineo dovodi meksički seksepil na male ekrane i mi se uopšte ne bunimo zbog toga. Obožavali smo njegove uloge u filmovima To All the Boys I’ve Loved Before i njegovim nastavcima Sierra Burgess Is a Looser The Perfect Date. Ovo su sve super filmovi ako hoćete da se opustite uz laganu romantičnu komediju. Takođe, voleli bismo da ga vidimo i u ozbiljnijoj ulozi.


Jacob Elordi

Jacob Elordi je još jedan glumac koga nije moguće izbeći ako ste ljubitelj romantičnih komedija. No, možete ga u sasvim drugom izdanju videti u seriji Euphoria, gde je pokazao svoje pravo glumačko umeće. Uspeo je da ga svi gledaoci zamrze jer tako dobro glumi ulogu toksičnog muškarca. Ako mrzimo određenu ulogu, to znači da treba da volimo glumca, jer je zaista kvalitetan… a da ne govorimo o tome koliko je zgodan.

Pročitajte i ovo: Najbolje romantične komedije 2022. godine (do sada)

Angus Cloud

Ako niste dosad odgledali seriju Euphoria, onda moramo da vas pitamo – šta čekate? Ova serija obeležava čitavu jednu generaciju, a u njoj imamo još jednog pretalentovanog glumca – Angusa Clouda poznatijeg kao Fezco, diler droge. Biće vam izuzetno seksi ako vam se dopadaju mačo, opasni tipovi. Ali, onda ćete shvatiti da je Fezco jedna takva duša od čoveka, da će vas još više privući. Prema pojavljivanjima na crvenog tepihu pretpostavljamo da je i sam glumac “dušica” i to je seksi. Vidite, tu se desila promena, seksepil danas ne znači samo bicepsi i pločice na stomaku.

Naslovna fotografija: instagram.com/tchalamet

Jovana Petković

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

5 iritantnih tipova ljudi na socijalnim mrežama

Read Next

Počela nova sezona u Bundesligi: Bajern dao pet za poluvreme, Kostić i ekipa demolirani