Ovo su najbolji street style momenti sa Londonske nedelje mode i trendovi koje smo primetili

Londonska nedelja mode je iza nas, a ona je postavila nove modne trendove kojima će se voditi ljubitelji mode u narednom periodu. Kao što i sami znamo, Engleska je jedna od najpoznatijih modnih zemalja, zajedno sa Francuskom i Italijom – jer je iznedrila neka od najvećih imena u svetu modnog dizajna, kao što su Alexander McQueen i Vivienne Westwood. Uz to, ona je i zemlja u kojoj je nastao pank pokret, koji je oko sebe okupio čitavu stilski jedinstvenu supkulturu, ali i zemlja u kojoj se nalazi jedan od najprestižnijih modnih i umetničkih univerziteta na svetu – čuveni Central Saint Martins. Dakle, od Londonske nedelje mode, ali i stajlinga ljudi koji sede u prvim redovima revija se očekuje mnogo. Oni nas ni ovog puta nisu razočarali, a mi vam u nastavku predstavljamo osam novih modnih trendova koji su obeležili Londonsku nedelju mode. 

Intenzivne, čiste i neonske boje

Intenzivne revije vladale su kako modnim pistama, tako i stilskim kombinacijama van njih. Među revijama bismo po intenzivnom koloritu izvdvojili reviju naše poznate dizajnerke Roksande Ilinčić koja živi i radu u Londonu, a u nastavku možete videti nekoliko efektnih street style kombinacija koje uključuju jarke, monohromne boje.

Široke pantalone

Još jedan trend koji je vladao među posetiocima Londonske nedelje mode je i trend nošenja veoma širokih, oversize pantalona – a njih su nosili kako muškarci, tako i žene. Široke pantalone bile su stilizovane na više načina, od onih jednostavnih, elegantnih, do slojevitih i pomalo pank, jer u Londonu je sve dozvoljeno!

Babydoll haljine sa karnerima i tilom

Nežne babydoll haljine takođe su vladale ulicama Londona tokom ovogodišnje nedelje mode, a ovom trendu priklonila se i čuvena britanska it devojka, model i javna ličnost Alexa Chung. Ona je muza mnogim britanskim dizajnerima, njene priloge viđali smo na Vogue magazinu, a tokom prethodne decenije održala je imidž prave ikone stila. Ako Alexa nešto nosi, budite sigurni da će to postati popularno u narednoj sezoni!

Chnky obuća

Glomazna obuća sa naglašenim đonom u trendu je već neko vreme – a njihova era popularnosti izgleda ne vidi svoj kraj. Ove godine mogli smo videti sve od chunky patika, preko velikih klompi sa oversize lancima do cipela sa visokom platformom i štiklom, a svi su se izgleda vodili principom “što više, to bolje”.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Anže vs Marsej: Novi huliganski ispadi u Francuskoj – Sportklub

Read Next

Vaše prošlo ja je vaš suparnik, a vaše buduće ja – vaš heroj