Ovo su najbolji momenti sa ovogodišnje dodele Critics Choice Awards – WANNABE MAGAZINE

Ovogodišnja dodela Critics Choice Awards proslavila je najbolje filmske i TV adaptacije koje smo bili u prilici da pogledamo u toku 2021. godine. Najviše nagrada odneli su film The Power of the Dog i serija Ted Lasso dok su odmah iza njih bili blokbaster Dune i serija Succession. Kada je u pitanju moda, CCA dodela je pokazala da je individualnost uvek najbolji izbor – jer nam donosi sjajne stilske momente. Kad su poznati u mogućnosti da se izraze kroz modu onako kako žele, uvek dobijemo odevne kombinacije o kojima se dugo priča. Iz tog razloga vam predstavljamo vam najbolje fashion momente sa ovogodišnje Critics Choice Awards. 

Kreacije modne kuće Louis Vuitton nosile su Hoyeon Jung i Selena Gomez. Nicolas Ghesquiére kreirao je haljinu u baroknom stilu u kojoj se pojavila korejska glumica HoYeon Jung, koja je zasijala na sceni sa ekipom serije Squid Game kad su kolektivno preuzeli nagradu za najbolji seriju na stranom jeziku.

Dama u crvenom, Selena Gomez, podsetila nas koliko volimo njena pojavljivanja na crvenom tepihu. Dugačka svilena haljina imala je ogrtač koji ju je transformisao u modernu verziju Wonder Woman. Nominovana za najbolju žensku glavnu ulogu u komedijama, Selena je potvrdila da je sofisticirana zrela žena.

Zvezde tenisa, Venus i Serena Williams došle su u svetlucavim haljinama Atelier Versace.

Will Smith je nagradu za najboljeg glumca u glavnoj ulozi u filmu King Richard preuzeo u savršeno skrojenom crnom trodelnom odelu. Skrojeno sa velikim džepovima, odelo bi u suprotnom bilo previše obično. Dok su Serena i Venus Williams bile pored njega, održao je govor o tome šta znači “američki san”.

Lady Gaga je bila zvezda večeri zato što je istovremeno bila na dve dodele – Critics Choice i BAFTA nagradama. Obe manifestcije su održane jedna za drugom, pa je pevačica i glumica iskoristila priliku da se presvuče i da se pojavi na oba događaja. Na dodeli CCA, Gaga je došla u zlatnoj Gucci haljini koja na savršen način akcentovala njenu figuru. Haljina je imala čipkaste rukave i rolku, a kompletan look je krasio Tiffany’s nakit.

Elle Fanning je zlatnoj glok haljini Oscara de La Rente izgledala kao princeza. Uz crveni karmin, glumica je donela je old Hollywood osećaj. Iako nije odnela nagradu za najbolju glumicu u kategoriji kratkometražnih serija, odnela je sve naše simpatije.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Najzanimljiviji događaji sa BAFTA dodele nagrada 2022. godine – ko je šta obukao, ko je šta rekao – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Vremenska prognoza – 14. mart