Ovo su najbolji autfiti sa ovogodišnje dodele Brit Awards – WANNABE MAGAZINE

Iza nas je još jedna dodela nagrada Brit Awards 2022, na kojoj su se okupile najpoznatije ličnosti sa britanske muzičke scene. Kao što smo mogli i da pretpostavimo, u centru pažnje bila je Adele – koja je kući odnela čak tri prestižne nagrade, za najbolji album godine, najbolju pesmu godine, kao i nagradu za umetnika godine. Uz to što je bila višestruko nagrađena, Adele nas je oduševila i svojim raznovrsnim stajlinzima, kako sa crvenog tepiha tako i sa nastupa u okviru dodele – a ni drugi muzičari nas nisu razočarali! U nastavku vam predstavljamo najbolje autfite koje smo primetili na crvenom tepihu Brit Awards 2022 dodele!

Adele u custom Armani haljini

Adele je zablistala u custom made, dugoj, crnoj Armani haljini sa detaljima od tila – koja je na savršen način naglasila njenu figuru. Ona se odlučila za minimalistički, retro makeup look sa efektnim ajlajnerom po kome je prepoznatljiva, a kosu je takođe nosila u vintidž, old glam stilu. Adele je trenutno zaista najbolja verzija sebe, a apsolutno je zaslužila svaku od nagrada koje su joj dodeljene.

Olivia Rodrigo u Alexandre Vauthier haljini

Muzička senzacija, koja je doživela veliku popularnost nakon što je predstavila svoj prvi hit “Drivers Licence”, Olivia Rodirigo, na crvenom tepihu Brit nagrada zasijala je u Vauthier haljini koja je bila u potpunosti prekrivena šljokicama i sjajnim delićima, koji čine da ova haljina izgleda kao “disko kugla”. Olivia se još uvek istražuje u stilskom pogledu, a ovo je jedno od njenih najboljih izdanja do sada.

Little Simz

Rep muzičarka i kantautorka, Little Simz, odlučila se za nekonvencijalni i autentični pristup modi crvenog tepiha, te se pojavila u neočekivanom autfitu koji uključuje chunky cipele, dugi kožni mantil, pantalone i neonski zelenu košulju. Little Simz je ostala verna sebi i svom jedinstvenom stilu, i zato je ovaj autfit veliki power move za nju. Takođe, ona je ove godine odnela nagradu za najboljeg novog umetnika, a najslađe od svega bilo je to što je pri preuzimanju nagrade na scenu izvela svoju mamu!

Joy Crookes

Muzičarka Joy Crookes ove godine se autfitom vratila svojim južno-azijskim korenima i poreklu – o kojima često govori. Ona je na svom autfitu radila još od Božića, zajedno sa stilistkinjom Natalie Roar. Inspiracija su im bili glumci Bolivuda i tradicionalni motivi južno-azijskih nošnji, njihova silueta i specifični odevni komadi. Nadamo se da ćemo u budućnosti češče viđati ovako tradicionalne momente na crvenom tepihu!

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Vodič za preživljavanje retrogradnog Merkura u 2022. – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Čeka nas temperaturni rolerkoster, meteorolog RHMZ-a otkriva da li smo se pozdravili sa snegom