Ovo su najbolji autfiti Lady Gage sa seta filma “House of Gucci”

U toku je snimanje možda najiščekivanijeg filma u ovoj godini, “House of Gucci”, u kojem glavne uloge igraju muzičarka i glumica Lady Gaga i glumac Adam Driver. Ovaj film pratiće naručeno ubistvo naslednika modne kuće Gucci, Maurizija Guccija, za koje se veruje da ga je naručila njegova supruga Patrizia Reggiani. S obzirom na to da je film inspirisan istinitinim događajima vezanim za jednu od najpoznatijih svetskih modnih kuća, razumljivo je da je celokupan kostimski deo filma odrađen savršeno, do najsitnijih detalja – i da mi ne možemo da dočekamo da vidimo svaki od kreiranih kostima! Naravno, najviše smo radoznali kada su u pitanju autfiti koje će Lady Gaga nositi u ulozi Patrizije, a najbolje među njima koje smo primetili na setu, donosimo vam u nastavku teksta.

Lady Gaga kao italijanska Elizabeth Taylor

Na ovoj fotografiji Lady Gagu možemo videti u crvenoj haljini i krznenoj bundi, a ovaj autfit je pravi odraz glamuroznog života u kakvom je u svojim najboljim danima uživala Patrizia Gucci. Ona se za unuka osnivača modne kuće udala 1972. godine, a ubrzo je postala poznata po svom ekstravagantnom stilu života i oblačenja, a poznato je da je mesečno samo na orhideje trošila čak osam hiljada dolara. Ona je takođe i ta koja je izjavila kako bi radije plakala u Rolls-Royceu nego bila srećna na biciklu, što je kasnije kao malo izmenjena fraza korišćeno više puta u pop kulturi.

Lady Gaga u smernom, klasik Gucci izdanju

Šta vam prvo padne na pamet kada pomislite na modnu kuću Gucci? Miks dezena i raznobojne marame, naravno! Na ovoj fotografiji možemo videti Gagu u klasičnom Gucci izdanju, kakvo je ova modna kuća i popularizovala. Ovaj autfit bismo garantovano i dan danas mogli videti u nekom od Gucci editorijala, što ukazuje na njegovu bezvremenost.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Montreal: Tomljanović izgubila od Fero, Golubić od Badose – Sportklub

Read Next

Tri načina na koja blokirate obilje