• January 25, 2022

Ovo su najbizarniji autfiti u kojima su se poznate ličnosti pojavile na aerodromima

airport outfits 19 scaled Ovo su najbizarniji autfiti u kojima su se poznate ličnosti pojavile na aerodromima

Kako izgledaju vaši autfiti za odlazak na aerodrom i let od nekoliko sati? Sigurni smo da prvenstveno treba da budu komforni, a zatim i praktični, i tek na kraju – trendy. Jasno je, nećemo baš u bilo kojim helankama da se zaputimo u drugu državu, ali velike su šanse da ćemo se na aerodromu pojaviti u udobnoj trenerci, sportskim helankama, patikama, dukserici sa kapuljačom i jakni, uz rančić ili veću ručnu torbu, bez previše nakita i šminke.

Želimo da neometano uživamo u putu i iskreno, ko će pre kontrole sa sebe da skida čitavu gomilu nakita kako ne bi pištao na aerodromu? Međutim, pojedine poznate ličnosti iz teksta uopšte se nisu obazirale na komfor i praktičnost, a mi smo ostali potpuno iznenađeni njihovim odevnim kombinacijama za odlazak na putovanje. U nastavku vam predstavljamo one koje su nam najviše zapale za oko, koje će vas garantovano nasmejati!

spl1143393 008 scaled Ovo su najbizarniji autfiti u kojima su se poznate ličnosti pojavile na aerodromima

Izvinite, jel ovde žurka?

Miley Cyrus, Lady Gaga i Halsey su aerodrom, izgleda, zamenile za noćni klub. One su se obukle kao da su pošle na rave žurku (ili došle sa jedne takve pravo na aerodrom), a nama samo nije jasno u kom univerzumu su ovi autfiti praktični za neudobno, višečasovno sedenje u avionu. Lady Gaga je kraljica neobičnih autfita za putovanja, i mogli smo čitavu jednu listu posvetiti samo njoj, ali odlučili smo se da ovog puta i drugim poznatim ličnostima, koje se vode njenim primerom, posvetimo pažnju. 

Pošle na spavanje

Ummm, šta se to ovde tačno uopšte dogodilo? Ariana u kombinezonu i na visokim štiklama, Kesha koja deluje kao da se samo ogrnula jorganom i Bella Thorne koja se krije od sveta? Da li su ove poznate ličnosti pravo iz kreveta požurile na događaj na koji kasne, pa usput odlučile da se presvuku? Iskreno, ništa nam nije jasno, ali srećni smo što ih nismo više puta videli u ovim izdanjima. 

airport outfits 3 scaled Ovo su najbizarniji autfiti u kojima su se poznate ličnosti pojavile na aerodromima
spl946328 012 scaled Ovo su najbizarniji autfiti u kojima su se poznate ličnosti pojavile na aerodromima

Nepotrebni “Glam up”

“Aha, ovo je aerodromska pokretna staza, a ne crveni tepih? Pa, ništa onda”. Izgleda da su se Kim Kardashian, Paris Hilton i Victoria Beckham malo zaboravile i odlazak na aerodrom pomešale sa nekom od mnogobrojnih gala večeri kojima su prisustvovale. Victoria bi u ovom stajlingu mogla da se zaputi pravo na ozbiljan poslovni sastanak, Kim bi mogla da ode na ekskluzivni događaj, a za Paris nismo sigurni da bi mogla da ode dalje od žurke za malu maturu, ali to je sada već stvar (ne)ukusa.

Neke od poznatih ličnosti potpuno su promašile poentu kada je odevanje za put u pitanju, ali ima i onih koje su do pola puta došle kako treba, a onda naglo otišle u pogrešnom pravcu. Nicole i Candice su pomešale godišnja doba i plažu i aerodrom, uz nekoliko potpuno međusobno neuklopivih aksesoara i odevnih komada – ali ovog puta ćemo im oprostiti, jer uglavnom ne prave greške ovog tipa.

Izvor fotografija: harpersbazaar.com

Naslovna fotografija: instagram.com/creativeinspomagazine

Jovana Pantić

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Razlozi zbog kojih vaš partner može imati problema sa erekcijom, od kojih nijedan niste vi

Read Next

Maglovito i hladno jutro, više sunca tokom dana