Ovo su frizure koje će dominirati u jesenjoj sezoni 2021. godine

Ova jesen doneće nam sa sobom nove trendove u pogledu frizura, a mi smo za vas izdvojili najboljih šest – kako biste na vreme zakazali frizera i spremno ušli u još jednu jesenju sezonu. Ove godine vladaće retro trendovi i frizure koje uključuju stepenasto ošišanu kosu, a ne brinite, imamo predloge i za one koji uživaju u dugoj i kratkoj kosi. Svakako, ove jeseni pravi je trenutak da osvežite svoju kosu nakon leta u kojem je pretrpela potapanje u slanu vodu, hlor i duge sate na suncu, i zato, pronađite svoju omiljenu frizuru u nastavku teksta i pravac kod frizera!

Frizura u stilu sedamdesetih godina

Retro frizura u stilu sedamdesetih godina, kakvu su nosili tadašnji muzičari (setite se samo grupe Abba i sve će vam biti jasno) – ove jeseni biće jedna od definitivno najpopularnijih frizura. Za nju vam je potrebna stepenasto ošišana kosa sa curtain šiškama, koje možete uviti širokom četkom na spolja, kao i ostale pramenove oko lica. Ovaj tip frizure izgleda razdragano i nežno, i pravi je izbor za sve one devojke koje uživaju u vintidž modi.

Wolf cut frizura

Wolf cut je možda najpopularnija frizura u čitavoj 2021. godini, a ona će definitivno vladati i jesenjom sezonom. Ovaj tip frizure popularizovala je generacija Z, koja uvek prednjači u trendovima, a mnoštvo videa kako i sami sebi možete napraviti wolf cut frizuru možete pronaći na Instagramu i naravno – TikToku. Ova frizura sa izraženo kratkim stepenovima oko lica, uglavnom dužine do malo oko ramena je potpuni hit, i odlično pristaje svim tipovima kose.

Mekana i kovrdžava shag frizura

Kovrdžave devojke, ne brinite, nismo zaboravili na vas! Ove jeseni u trendu će biti stepenasto ošišane kovrdžave frizure, sa šiškama. Shag frizura odličan je način da osvežite dugu kovrdžavu kosu i date joj volumen i formu koji su uvek poželjni. Dakle, oko lica ošišajte kraće pramenove i duže šiške, kako bi vam kosa uokvirila lice na dobar način, a da pri tome ne izgubite mnogo na dužini. Uz to, ova frizura će odlično izgledati i kada podignete kosu, a oko lica vam ostaju talasaste šiške i pramenovi!

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Fetel: Ovo je neka šala, zar ne? – Sportklub

Read Next

Penelope Cruz kao samohrana majka u novom filmu Pedra Almodóvara